Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet rzucił mnie dwa lata temy a teraz nagle chce wrocic

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie- 2 lata temu facet rzucił mnie dla innej, ale szybko sie nią znudził. Potem miał wiele przelotnych znajomosci raczej w celach rozrywkowych. Teraz po 2 latach stwierdził, ze sie wyszalał i chce wrócic. Nie wiem co o tym myslec.

Gość gość
Ale w jakim znaczeniu nie wiesz, co o tym myśleć? Po prostu mu nie wyszło, Ty jesteś znana, bezpieczna. Niefajnie jest być samemu, wygodniej z kimś...

Gość gość
2 lata to juz przesada, jesli tyle lat cie nie chciał to nie kocha, po co być zapchajdziurą / może nie ma kasy na laski i wie że ty dla niego zrobisz wszystko ja bym pogoniła kijem chu/ja trza się cenić

Gość gość
że żadna go już nie chce a jemu nadal stoi i nie ma gdzie go wsadzić:/

pewnie jesteś naiwna i go przyjmiesz , powodzenia aha i jak się będzie chciał znów wyszalec to sie nie martw że cię znów zostawi napewno niedługo wróci

Gość gość
:)no bo za duzo ludzie jedza to chodzi o zwykla logike z tymi facetami 999 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
Stwierdził, ze wtedy był młody i chciał sie po prostu wyszalec (mielismy po 21 lat), a ze teraz dojrzał i jus sie wyszalał.

Gość gość
autorko a ty nadal cos do niego czujesz? ja uważam tak jak pozostali, pół roku ok rozumiem, ale zeby po 2 latach mu sie przypomnialo??

Gość gość
Wiem, ze kase na laski mai to sporo większą niz kiedys.

Gość gość
to jak tak bardzo go chcesz to go przyjmij, takie kobiety jak ty też musza istnieć za 10 lat jak będziesz miała z nim dzieci to też pójdzie poszaleć z mlodymi laskami które na kolanach będą obc/iągać a ty będziesz wiernie czekać jedząc kartofle z ziemniakami

Gość gość
Niestety ja wiąz cos do niego czuje, ale mu nie ufam. Chciał mój nowy numer telefonu, ale mu nie dałam.