Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie gwałci regularnie. Mówi, że seks to obowiązek

Polecane posty

Gość gość

małżeński

Gość gość
Bo jest.

Gość gość
Zgłoś na policję

Gość gość
PO CO piszesz to tutaj? Kafeteria to siedlisko psycholi, sfrustrowanych prawikow, szajbnietych podstarzalych singielek i OSTATNIE wlasciwe miejsce do pisania o WAZNYM problemie w zyciu prywatnym. Naturalnie do kogos kto zna sie fachowo i moze pomoc via psycholog nie pojdziesz bo Polak zawsze mundrzejszy i z pewnoscia psycholog to naciagacz i hohsztapler :P ale ksiondz absolutnie nie jest hohsztaplerem :P tak baj de lej Na policje nie zglosisz bo KOCHASZ meza mimo ze traktuje Cie jak goovno :P bo slubowalas przed oltarzem ach och i poswiecisz sie cierpiac BLEH BLEH BLEH Rozwodu nie wezmiesz i nie dasz sobie szansy aby ulozyc zycie na nowo z kims normalnym BOOOO...kochasz meNza i slubowalas. A w ogole to on jest dobrym czlowiekiem tylko Cie gwalci BLEH BLEH BLEH dalej klasyczne argumenty cierpietnicy polskiej :P Czy cos pominelam??? Cos klasycznego dla takich watkow? :P Zaskocz mnie krypto-trollu :P

Gość gość
Zgłosiłem temat koledze z policji, już namierzają IP. Oni was znajdą i go zamkną na wiele lat, ona sama biedna nie zdecydowala by się na ten krok.

Gość pomaranczlala
Prowokacja jakiegoś prawika, który zaraz pod prawdziwym nickiem zacznie pisać, jak to baby lecą na brutali, mimo że mają takie skarby jak on pod nosem. :D

Gość gość
Bawi mnie już to wasze zgłaszanie na policję :D :D :D.

Gość gość
Jesli to nie prowo to mozna wspolczuc ale SORYYYYYY ja mam wrazenie ze 90% kobiet w tym porabanym kraju jest psychicznie uzalezniona od meza. OCH NIE! Muszem mu pozwolic na wszystko bo jak nie to on siem obrazi i sobie pojdzie :P. WOW najwieksza tragedia zycia :P serio.... Zaraz sie zacznie placz i ryk ze maz jest dobry i cacy ale ten gwalt tak troszke przeszkadza autorce ale ona wierzy, ze maz sie ZMIENI :P oczywiscie i forumowicze podadza jej jakis sprytny sposob aby ZMIENIC samca potega mYlosci :P SERIOUSLY???????

Gość gość
Tylko że ja to naprawdę zgłosiłem koledze, a on tego na pewno dopilnuje.

Gość gość
Zal mi tej biednej kobiety.

Gość gość
Znowu zniewiescialy prawik z mikrokorniszonkiem topa zalozyl zeby sie trzepac

Gość można przedobrzyć
Największy problem mają żony, którym się to podoba, bo lubią zabawę na ostro :) Jakiś "życzliwy" to zgłosi na policję, a pan z policji przerwie im zabawę, żeby sprawdzić, czy to aby nie przestępstwo.

Gość gość
Pomarancza głupia ścięto odczep się od prawikow

Gość gość
No prosze juz sie ujawnil.

Gość gość
Wsadz sobie swojego mikrok***ska do szuflady i mocno przytrzasnij. Albo zagotuj czajnik wody i polej wrzatkiem na czubek swojego fiutka

Gość gość
AUTORKO nie gwałci tylko przymusza do seksu, gdyby to byl gwałt to bys tu przyszla z płaczem, zalila sie albo poleciala na policje albo siedziala cicho. Tobie widac to pasuje, lubisz byc traktowana jak suka i wór na sperme

Gość gość
Co druga tak cierpi w samocie dnia codziennego i marzy.

Gość gość
Idioto powyzej, zadna normalna kobieta nie marzy o g****ie!!! Posadzilabym cie na 15 zeby ci udzielic lekcji czym jest g***** Cymbal!!!

Gość gość
Baby lubią ostry sex ale wstyd im się przyznać. Każda jedna marzy o *****czu

Gość pomaranczlala
Gwałt i ostry seks to nie jest to samo.