Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ochlapałam sobie cipkę gównem w toitoiu

Polecane posty

Gość gość

k***a idę srać do toitoia, bo tylko to było w zasięgu ręki, a raczej doopy , siadam, sadzę @@@ i nagle wielkie CHLUP! Czuję wode na doopie, myślę sobie, no trudno, jakoś doczłapię do domu, ale wstaję i patrzę a tu brąz kapie z mojej łiły! Po prostu wraz z wodą wychlapało się goowno Wytarłam się i biegiem do domu, żeby umyć c.ipkę - gdy weszłam pod prysznic i odkręciłam wodę kątem oka zobaczyłam pospiesznie wycofującego się z kabiny wielkiego, obrzezanego k****a...

Gość gość
no siadam, ale siedzisko wykładam uprzednio sraytaśmą, żeby nie mieć kontaktu z zarazkami z cudzych jajetz i tzip 🖐️

Gość gość
Ohydne prowo, ale wiem prawiczku że zaczynasz szukać sobie fetyszy zastępczych. -100/10

Gość gość
sama jesteś ohydna grubasko 😴

Zawsze jak wchodziłem do tych latryn to przechodziła mi jakoś chęć na kupę, no chyba że biegunka. Kiedyś wszedłem do takiej jednej drewnianej która stała przy lokalnej mordowni i ten mistyczny klimat zapamiętam do końca życia.

Gość gość
a to nie jest prowo, bo jeszcze dzisiaj, dzień po tym zdarzeniu wąchałam sobie majtki czy nie czuć goownem z przodu