Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiekasia

Jak zbliżyć się do niego?

Polecane posty

Gość takasobiekasia

A, więc tak... Dwa lata temu przyszło mi zakochać się w pewnym facecie- po rozwodzie, z dzieckiem. Jest między nami spora różnica wieku dodam, że już od dawna wie o tym, że coś do niego czuje, lecz on zawsze był na ''nie'' wielokrotnie mi powtarzając, że jestem za młoda. Jako iż dość często się widzimy, bo to kolega mojego brata (imprezy lub wpada do mnie do domu na kawe lub piwo) ostatnio zdarzyła się ciekawa sytuacja po, której jestem zakręcona na maxa. Wypiliśmy dość dużo... i nagle jego ręka powędrowała na moje kolano...brat widział co się święci , więc zostawił nas samych... Zaczeliśmy się całować stwierdził, że przeginam choć nie ja zaczełam. Potem zauważyłam, że ma ochote na coś więcej, ale go powstrzymałam, gdyż nie chciałam robić głupich scen w domu ( niestety pełno ludzi na chacie) skonczyło się na tym, że leżałam oparta o niego oboje pochłonięci rozmową, mówiąc mi, że dawno już by się ze mną przespał, ale nie chce mnie skrzywdzić, bo wie o moich uczuciach, a dla niego była by to tylko przygoda. Następnego dnia wysłał mi smsa w którym napisał, że przeprasza za wczorajsze zachowanie i że eto się wię cej nie powtórzy... po czym stwierdził, że urwał mu się film... Jestem zakręcona i kompletnie nie wiem co mam zrobić nie chcę cierpieć, ale też nie chcę odpuszczać

Gość gwoli wyjasnienia
Proste jak drut, facet nie jest toba zainteresowany ale przespac by sie z toba mogl. Czego tu nie rozumiesz?