Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 17 letnia córka urodziła dziecko co dalej????

Polecane posty

Gość gość

Wnuczek ma 3 miesiące. Córka zaszła w ciąże z chłopakiem, który jest mechanikiem samochodowym (ma 20 lat) jest po zawodówce i to nie jest chyba dobra partia dla naszej córki. (chociaż mam wątpliwości). Z mężem nie mogę się porozumieć, on mówi, że nie chce słyszeć o tym związku. Chłopak był u nas z prezentem dla dziecka ale mąż wyrzucił go za drzwi i powiedział, że nigdy nie zobaczy ani naszej córki ani naszego wnuka. Co robić, nie wiem, muszę się spytać męża bo to on w domu o wszystkim decyduje.

Gość gość
twoja corka zmarnowala sobie zycie :) gratulacje.

Gość gość
głupie prowo

zgadzam się, zmarnowała sobie życie.. spotkaj się po kryjomu z tym chłopakiem i porozmawiaj o przyszłości, powiedz że będziecie im pomagać a chłopak żeby poszedł dalej się uczyć i robił jakiś lepszy zawód, pomóżcie im

za póżno na nauke teraz czas na prace za najniższa krajową i 18 lat płacenia alimentów o szit ,niema to jak zmarnowac sobie zyciwe , ale tak to jest jak sie chce zaruchać

Gość gość
Ten chłopak nie chcę dalej się uczyć. Mam nadzieję, że córka nie pójdzie w ślady tego chłopaka.

Ale są szkoły zaoczne może jakoś porozmawiać i wsiąść mu na ambicje? i dać do zrozumienia że cały czas nie będziecie pomagać im finansowo i ich uświadamiać na każdym kroku żeby brali się w garść.. szkoda dziewczyny

Gość gość
0/10 na marginesie: mechanik samochodowy to lepszy i lepiej płatny zawód niż większość magistrów. Postaraj się więc bardzie z wymyślaniem idiotycznych prowokacji

Gość gość
Mechanik zawodowy po zawodówce to dobry zawód, co wy chcecie. Co innego po technikum, wtedy to beznadziejne wykształcenie. Nie wiecie chyba, ile mechanicy zarabiają. To najczęściej ludzie z własną firmą, takich pieniędzy po studiach nie zarobisz.

Gość gość
Mechanik to bardzo dobry zawód. A wy jako rodzice daliście d**y. Trzeba było wcześniej młodych pilnować, a nie teraz separowac ich od siebie. Ale idiotów nie sieją.

Też prawda, mechanik samochodowy potrafi też zarobić dużo, ale musi być ambitny i dążyć do celu a nie gdzieś po zwykłych robótkach chodzić, teraz jest młody może jakąś firme założy swoją czy coś.. ludzie także sprowadzają z zagranicy samochody i je robią co jest źle a pieniędzy tyle mają że się zgadzam