Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze poomozcie.jak odzyskac milosc zycia kobeta z synem

Polecane posty

Gość gość

Rozstalem się z moją byłem mamy syna 2 latka. Nasze drogi się rozeszły juz wcześniej ostatnie o nią walczylem ale poznała kogoś na portalach. Teraz powiedziała że poznała kogoś ale ostatnio mówi ze musi pobyć sama to znaczy ze on tez nie jest idealny i popełnia. Błędy ona boi mi się zaufać ze pójdę do kolegów na piwko itp tak ja bardzo kocham wiem ze nie popelnie żadnego błędu. Żyje sam jak kółek nie ma nikogo.co byście jej napisali w esach z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
pisanie esów to dziecinada, kupuje się kwiaty i idzie do kobiety porozmawiać o tym by dała Wam szansę ostatnią, i trzeba w końcu zmądrzeć i wziąść się w garść

Gość gość
rada jak wyżej

Gość gość
Jestem z mężem od przeszło 12 lat. Mamy 7 letniego syna. Jednak między nami zaczęło się coś psuć. Ja zakochana nie wiedziałam na początku o co chodzi. A on zabawiał się z koleżanka z pracy. Planowaliśmy wspólne wakacje, a on na to, że nie ma czasu, że musi zarabiać, praca itd. W końcu się ode mnie wyprowadził. Ogarnęła mnie pustka. Ale nie dałam się tak bezproblemowo odsunąć na bok. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urok-milosny.pl którą zachwalalo dużo osób. Mąż wrócił prosząc o jeszcze jedną szanse. Dałam mu tą szansę i mam nadzieję że już mnie nigdy nie zrani.

Gość gość
Dziękujemy za reklamę:-)