Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobitki pomozcie facetowi.

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym się was poradzić jaki kurs byscie polecily facetowi jakiś taki meski żeby skonczyc i dostać jakas prace w tej dziedzinie? Szukam jakiś kursow ale jakiś wizarzysta odpada czy kurs fryzjerski także. Jaki kurs bylby dobry dla faceta ale taki po którym by można prace dostać? Tylko nie mowcie ze komputerowy bo to szerokie pojecie i nie wiem czy zatrudniają po skończeniu tylko kursu bo chyba po studiach informatycznych dopiero a kurs to za mało tak mi się wydaje.

Gość gość
Ja facet ci odpowiem . Skończ kurs spawacza . Już od jutra mogę zapewnić ci pracę 30 km od Warszawy.

Gość gość
moze jakis kurs na prawko na inne kategorie, np. ciezarowki z przyczepami?

Gość gość
spawacz to byl dobry po 2000 roku, teraz dobrze zarabiają z uprawnieniami na koparkę, są rózne rodzaje koparek i to jest wyspecjalizowane , znajomy zarabia w polsce 4500 i znajomi którzy sa magistrami bluzgają na niego że się nie uczył i tyle zarabia a oni sie uczyli i mają góra 1600 zł

Gość gość
prawko niestety odpada bo nie widze sie na drodze:-( spawacz to nie dla mnie:-( macie jakies inne pomysly?

Gość gość
moze na trenera fitness

Gość gość
Moze jeszcze macie inne propozycje? koparka cze spawacz odpada. Prawko tez mi nie lezy zwlaszcza na tira.

Gość gość
sutenerstwo jest przyszłościowe i kursów nie potrzeba

Gość gość
macie jeszcze jakies pomysly??

Gość gość
Kurs masazu:-)

Gość gość
Ślusarz, wózki widłowe (nie trzeba na ulicę wyjeżdżać)...

Gość gosciowa
Moze rente sobie zalatw...?

Gość gość
myslicie ze po takim jednym kursie jesy szansa na zatrudnienie? przeciez to vo wymieniliscie to sie czlowiek musi uczyc trzy lata w zawodowce!

Gość Kotoszczur
chopie takie pytania to do wróżbity Macieja kieruj, albo napisz czym się interesujesz mniej więcej

Gość gość
mam rente ale z tego sie nie utrzymam. Na wozki widlowe nie chce bo sobie nie poradze. Kumpel skonczyl taki kurs i mowi ze to ciezkie jest taka praca z wozkiem i nie pracuje w ten sposob wiec ma papier do szuflady. Interesuje sie komputerami i farmacja ale nie ma kursu na farmaceute tylko trzeba do tego skonczyc dwuletnia platna co semestr szkole!

Gość gość
WROZKA BALIA

Gość gość
Z tego co tu widze to Ty boisz sie pracowac albo jestes po prostu leniem! Czy jestes kobieta? Wozki widlowe nie, bo kolega gej powiedzial, ze ciezko, auto nie, bo to strach, zrob sobie kurs na paznokcie i akryle rob babom....

Wózek widłowy to ciężka praca dla faceta?? Skoro nawet kobieta na nim sobie doskonale radzi? Ten kumpel to faktycznie jakaś ciota, a ty druga, skoro go słuchasz :O🖐️

Gość gość
Może idź na coś związanego z logistyką? Kurier albo przewóz towarów?

Gość gosciowa
Dokladnie, on chcialby lezec fiutk*em do gory i pachniec. Bo do szkoly to tez za ciezko i za dlugo. Zostan prostytutkiem :) praca latwa, lekka i przyjemna, uczyc sie nie trzeba i dobrze placa :)

Gość gość
powiedzialem czym sie interesuje bo bylo takie pytanie a to ze mam rente nie znaczy ze jestem leniem tylko znaczy tyle ze nie moge zrobic prawka czy kursu na wozki ale co wy tam mozecie wiedziec o zyciu skoro takie komenty wstawiacie!

Gość gość
Te roczne i dwuletnie szkoły (dwuletnie często są za darmo, zresztą są też szkoły policealne państwowe - wiem, bo do takiej chodziłam, a teraz się wybieram do takiej, w której będę płacić ale kilka kierunków jest darmowych) to są tańsze w sumie od tych dobrych kursów na wózki, spawacza itp (w dodatku na spawacza już ci tu ktoś oferował pracę). Co jest ciężkiego w wózkach? Wsiadasz i jeździsz. Przecież nie dźwigasz tego rękami, tylko wózek to robi. Widziałam jak ludzie sobie tym śmigają po 12 godzin dziennie. Fajne są te wózki, zwrotne takie. Szukasz tylko wymówek. Możesz coś taniej albo za darmo z urzędu pracy dostać, możesz znaleźć darmowe szkoły, to siedzisz i marudzisz.

Gość gość
A jakieś doradztwo ? praca z klientem ? call center?

Gość gosciowa
Tylko nie wiem czy z takim zaplonem i zapalem do pracy zdazylbys do konca roku umowic sie klientka...

Gość gość
wykładanie towaru w markecie

Gość gość
może jakieś CISCO albo coś z ochroną środowiska? Można gdybać, ale to i tak zależy od tego jakie kursy są w twojej okolicy.

Gość gość
Tu kazda opcja odpada raczej. Moze psy wyprowadzaj?

Gość gość
Napisz czym sie interesujesz to może będzie łatwiej. I czy masz jakieś problemy zdrowotne , które wykluczają pewne rodzaje pracy.

Gość Kotoszczur
weźcie ludzie nie najeżdżajcie na niego, tylko coś doradcie konkretnie i koniec. Nie każdy jest samcem alfa, emanujący testosteronem i pewnością siebie. Może to przecież jakiś młody chłopak, który jeszcze nie wie czego chce do końca.