Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybkitomek25

Kolega z pracy. Nienawidzę go !!!

Polecane posty

Gość szybkitomek25

Pracuje nas 3 na magazynie. Jeden zajmuje się szykowaniem towaru na rozwózki po sklepach a my we dwóch dokładamy na półki. Ale on mnie wkurwia. Mam 25 lat, on 32. Tylko by żarł i tak właściwie to o niczym innym nie idzie z nim pogadać. Podjada słodycze i chipsy. I tak są braki i na remanencie znowu będzie po nas wszystkich jazda. I colę pije. Gruby jest, taki zamulony, ledwo łazi. Do tego jeszcze w poniedziałki zawsze na kazu przyłazi i browar pije za paletami bo się musi podleczyć. W pracy zawsze mięcho które zostało mu z wczoraj z obiadu. Gdy wraca do domu to 2 godziny se obiad gotuje. Wielki kucharz kurwa ! Bo on musi smacznie zjeść i się po brzuchu pomasować. A po obiedzie jak zwykle 4-pak króla z puszki przed telewizorem. Ostatnio jeszcze ciągle narzeka że go plecy bolą albo kolana i nie wie czy na zwolnienie lekarskie nie pójdzie. Jak mnie wkurwi to się zwolnię. I tak o wiele więcej zapierdalam niż on bo chcę żeby to jakoś na tym magazynie wyglądało. A roboty jest sporo. I jeszcze się ogląda za dziewczynami które mają po 20 lat bo uważa że taką to sobie wychowa a starsze to nie dadzą sobą rządzić i zbyt wiele oczekują. Co za palant. Ale mnie wkurwia. 100 kg waży przy wzroście 175 cm. A ja mu na przekór. Chodzę na siłownię, gram w piłkę na orliku, w pracy latam na obrotach, zawsze rześki, świeży. A ten przymuł to ledwo łazi. Jak stary dziadek. Do tego jeszcze jaką mułowatą mordę ma. Taki typowy muł. Patrzy się na ciebie i się zawiesza :D Chciałbym mu zajebać kiedyś.

Gość gość
Co takiego masz w głowie, że aź nienawidzisz kogoś, kto żyje własnym życiem, z którym nie masz nic wspólnego? Co Ci przeszkadza, że ktoś sobie obiad 2 h gotuje? Na pewno chodzi o tego kolegę czy może sam masz jakiś kompleks, który się w nim jako lustrze odbija?

Gość szybkitomek25
A i jeszcze jedno. Pracujemy w godzinach 6-14. Rano jak obaj idziemy do pracy bo niestety wsiada przystanek autobusowy za mną to zawsze w kurtce :D Zmarźluch taki że nie wiem, delikutaśny jak piesek francuski. Ciekawe jak będzie jebany przychodził w styczniu. Mam nadzieję że przypiździ ze 2 tygodnie tak po -25 albo -30 :D W marcu jak się tu przyjął to na początku w kalesonach chodził. I zawsze czapke nosił :D Niech dostanie w pizdę, dobrze mu tak. Mówił że kiedyś miał dużo lepszą pracę a tu ciągle się wkurwia bo jest chujnia. Chujnię to on zobaczy w grudniu jak będzie ruch jak skurwysyn :D I do tego zimno.

Gość szybkitomek25
Jestem normalny, nigdy nikomu źle nie życzyłem i nie czułem takiego wstrętu do nikogo. On naprawdę jest mega w**********y. Taki prawdziwy muł ! Duzo więcej robię niż on bo on to robi dopiero gdy kierowniczka mu coś każe a jak nie każe to robi tak aby z grubsza, byle jak. Później strach paletę w góry zdjąć bo lata we wszystkie strony. No a poza tym to taka c**a co mieszka z rodzicami i myśli że se znajdzie żonę co ma 20 lat i weżnie ją do swoich starych do domu i se ją wychowa :D Która ?? No która normalna dziewczyna by tak chciała ? Ja Odkładam ile się da bo chcę się zacząć budować a ten przez tyle lat nawet nic se nie odłożył bo wszystko na piwo i żarcie wydaje :D Debil całe ptasie mleczko karmelowe se dziś kupił bo nowe przyszło. Oooo muszę spróbować, ciekawe jak smakuje. No co za debil ! Całe zeżre w domu, zawsze tak robi. A w robocie podjada ciastka z całych opakowań i zakleja kartony. Z*********m mu jakbym mógł.

Gość gość
No i oczywiście prawka i samochodu też nie ma. Mówił że raz zaczął ale przerwał bo z roboty późno wracał i mu się nie chciało na nauki jeździć :D

Gość gość
a dlaczego ty sie nim tak przejmujesz ? nie możesz go olać ?

Gość gość
nagraj go telefonem jak żere towar, albo pije cole, czy też piwo.

Gość gość
Bo mnie w*****a ! Taka menda rozlazła, muł, prawdziwy muł. Taka niemota życiowa. Tylko żreć. Jak świnia jakaś albo inne bydle. Nażreć się i spać. O właśnie z tym spaniem to też k***a dobry jest. O 19 już śpi odrazu po nażarciu się i wypiciu 4 puszek króla jak mówi oczy same mu się zamykają. I tak śpi do 5 nad ranek przez 10 godzin. Dzień w dzień tak. Muł j****y :D

Gość gość
Gimgovno się nudzi i liczy na trylogię komentarzy...

Gość gość
Jeszcze był dobry numer z nim. Chciał se urlop wziąć ale się dowiedział że matka wzięła więc zrezygnował z urlopu bo tak to by matka mu kazała w domu coś robić :D Urlop bierze wtedy gdy matka pracuje bo wtedy może se bezkarnie łazić po sklep i chlać z kolegami. Tak pół dnia potrafi przestać z browarem w łapie. Debil !

Gość gość
To jak zyje powinno ciebie guzik obchodzic - jego bebechy, jego dynia, jego czlapanie, poglady na zycie - jego problem (ktory tylko ty widzisz, jemu byc moze zyje sie z tym dobrze). Zgodze sie co do jednego, ze lipe odwala z tym podjadaniem towaru i nie przykladaniem sie do pracy. Sprobuj pogadac z nim albo z pozostalymi kolegami, wezcie go na bok i na poczatek spokojnie, kulturalnie wylozcie kawe na lawe, zeby nie podzeral towaru bo pozniej was wszystkich obarcza sie odpowiedzialnoscia i ze z wszych obserwacji wynika, ze niespecjalnie przyklada sie do pracy i na cala reszte pracownikow spada lwia czesc obowiazkow. Tak sprobuj, bez wrogosci i bez atakowania, nie oczekuj ze od razu skuli uszy i przyzna racje ale na pewno slowa padna na podatny grunt i poprawa powinna nastapic.

Gość gość
No koles jest jaki jest. Siebie przedstawiasz jako ambitnego, pracowitego i aktywnego sportowca wiec powinienes byc generalnie zadwolony z tego kim jestes, nie? Na cholere robic sobie cisnienie z powodu cudzej innosci? Nie chodzi tu o zadna poprawnosc polityczna ale o to posrane przekonamnie, ze wszyscy powinnismy byc pod linijke i pod kolnierzyk bo tak jest ladnie. Promujy wszyscy roszczeniowe postawy wobec osob kontrastowo odmiennych od nas a bedziemy chodzic z pogryzionymi szyjami i podbitymi oczyma.