Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zycie mi się rozsypało

Polecane posty

Gość gość

nie wiem jak sobie poradzić. leze na łóżku godzinami, powinnam wziąć się do roboty. ciezko mi.

Gość gość
Może napis z co się takiego stali.

Gość gość
to jest tak długa historia. zostałam skrzywdzona, mam wrażenie że wszelkie moje późniejsze niepowodzenia z tego się wzięły. to wrazenie mnie nie opuszcza, co powoduje ze jeszcze bardziej się dołuje i wpadam w coraz gorsze sytuacje.

Gość gość
zastanawiam się nad modlitwą, ale nie jestem wierząca. powinnam pracować,ale cieżko mi się zebrać. tracę życie, nikt nie jest w stanie mi pomóc.

Gość gość
gwałt przez chłopaka który mi się podobał, bicie w rodzinie.

Gość Jorge
"zastanawiam się nad modlitwą, ale nie jestem wierząca. powinnam pracować,ale cieżko mi się zebrać. tracę życie, nikt nie jest w stanie mi pomóc. " Spróbuj zatem medytacji. Przecież nie musisz wierzyć w żadną wizję Boga, by "podróżować w głąb siebie". Zacznij wierzyć, że zasługujesz na wszystko co najlepsze. Zabierz się, choćby za coś prostego do czego jednak trzeba się trochę zmobilizować i zabrać (np. bieganie) - i obserwuj uważnie wszystkie swoje nawet małe zwycięstwa. Tylko Ty możesz sobie pomóc. Inni mogę Cię jedynie wesprzeć.