Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila198900

pomocy!!!!! test elektroniczny

Polecane posty

witam chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z was urzywala testu elektronicznego o nazwie clear blue. i co on zawie w srodku

Gość gość
Znowu ty? Idź się lecz ile razy można klepac to samo?

Gość gość
tak ja uzywalam, do glowy nie przyszlo rozebrac mi test elektroniczny, jak bylam w ciazy to pokazal CIAZA 3+ co oznaczalo 5 tygodni i powyzej :)

nie po prostu tylko chcialam wiedziec jak jest zbudowany i co zawiera w srodku bo pierwszy raz urzywalam taki test a kiedy powinno sie zrobic test aby wyszedl wiarygodny 1 sierpnia poszlam do ginekologa bo mialalm dziwne plamienia i powiedzial mi ze to plamienie owulacyjne i aby dzisiaj sprubowala z chlopakiem i oczywiscie dogory nogi od tego dnia kiedy powinnam zrobic test przyznam ze mam jakies dziwne uplawy biale lub przezroczyste czuje co chwile mokro i od kilku dniu codziennie mnie glowa boli mam takie uciski na calej glowie moze to byc objaw wczesnej ciazy

Gość gość
S raty raty. Wczoraj zalozylas wątek identyczny. Test ci wyszedł negatywny a ty go go rozebralas i w środku były jakieś 2 kreski idiotka skończona

nie jestem zadna malolata dla ciebie jestem pani jestem starsza od ciebie gowniaro mama nie nauzyla wyrazania sie troche chamuj sie ze slownictwem a po za tym jakim prawem komentujesz moje tematy taka przemadrzala jestes wszystko wiedzaca jak chcesz prawic jakies moraly to nie na moim poscie jasne wymadrzaj sie u kogo innego zegnam

Gość gość
hahaa, nie jedna osoba te twoje wypociny wkleiła, a przynajmniej 2, a ty jesteś kretynką, w dodatku kompletnie nie znasz ortografii, więc zamiast za robienie dziecka, weź się za słownik, a forum jest publiczne, podobnie jak twój kolejny temat, więc wypowiadać się każdy może

Gość gość
raczej nie miala bys tak wczesnych objawów ... nie rozbieraj zadnych testow , zamiast tego w razie niepewnosci za 3 dni kup zwykly i spróbuj jeszcze raz ...

Gość gość
"chamuj, urzywała, sprubowala, pomuszcie" i "jestem starsza od ciebie gowniaro"? Naprawdę masz więcej niż 7 latek? :P :P :P

Gość gość
Zamiast za robienie dzieci weź się za słownik ortograficzny to raz. A dwa test ciążowy to nie zestaw mały majsterkowicz żeby go rozkladać na części

Gość gość
Hmm gdybyś była starsza ode mnie to byłabyś tez madrzejsza; ) i wiedziałabys odrobinę więcej na temat ciąży dziecko

Gość gość
Nie rzadna z nas nie urzywala tego testu nie morzemy ci wiec pomuc

Gość gość
Mnie powala ( w tym starszym wątku) test ELEKTRYCZNY :D

Gość gość
Test ELEKTRYCZNY - porazi raz nie ma ciąży, porazi dwa razy ciąża jest ;)

Gość gość
Autorkę poraziło trzy razy- nie ma mózgu :D