Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drżenie ciała podczas stosunku

Polecane posty

Gość gość

dlaczego niektórzy mężczyźni drżą podczas seksu? to wyczerpanie czy jakiś objaw ekstazy?

Gość gość
podczas stosunku czy podczas orgazmu? owszem, w pewnym sensie komplement, moze byc tak napalony, ze az mu mięsnie chodzą. ;)

Gość gość
miałam na myśli akurat raczej podczas stosunku, czasem nawet dość długo przed orgazmem. ale podczas orgazmu też zauważyłam, że się zdarza.

Gość gość
Ja miałam drżenie i jęczenie podczas seksu w trójkącie z obcym facetem i wiekszym członkeim niż męża.A do tego byłam w objęciach męża gdy rżnął mnie kochanek.Mąż był strasznie podniecony taką sytuacją.Nigdy nie drżałam podczas seksu z mężem.

Gość gość
przy jakims super podnieceniu (albo innej silnej reakcji nerwowej) nie wykluczam ze to od tego. :) np ze długo to planował, i w koncu jest, udało sie :) albo co. a podczas orgazmu to wiadomo ze roznie. podnieconym kobietom tez czasem ręce 'zyja własnym życiem", ruszaja nimi albo chwytają coś (piers np) takim charakterystycznie wystudiowanym ruchem, jakby w zwolnionym tempie, albo wyciągaja je jakby chciały cos siegnąc (np faceta) , dłonie i palce szeroko rozpostarte... wiadomo ze sie dzieje. ;)

Gość gość
ciekawe. mu drżały różne mięśnie, nawet drobne na twarzy. jeśli to rzeczywiście oznacza, że było mu dobrze, bardzo mi miło :)

Gość gość
up. mój kochanek też drży, więc też jestem ciekawa. czy tak mu dobrze czy tak się męczy?

Gość gość
może więcej opinii?

Gość gość
zapytaj go może?

Gość gość
boję się, że by go to krępowało, takie pytanie.

Gość gość
może to emocje. Ja drżałam kiedy czołgałam się do sarny i byłam blisko . Serce mi waliło. Byłam coraz bliżej ale zobaczyła mnie

Gość gość
mhm. spoko. a z ludźmi jakieś doświadczenia?

Gość gość
w sumie to jak widziałam że pan zrobił się czerwony i był blisko mnie to nogi zrobiły mi się bardzo słabe i drżały

Gość gość
nie myślę, że to emocje, to wygląda na jakąś fizjologiczną sprawę. tylko nie wiem właśnie, czy to wysiłek czy to przyjemność. i w ogóle - to jest częste u mężczyzn? ja zaobserwowałam u dwóch. panowie, drżycie?

Gość gość
'czolgalam sie do sarny' LMFAO ostatni raz zesikalem sie w gacie jak mialem 4 lata, dzieki xD

Gość gość
może tak się ustawiają że mięśnie są obciążone i słabe dlatego drżą albo skurcze w trakcie orgazmu

Gość gość
ale nawet mięśnie twarzy... takie drgania drobne. przecież policzek nie jest przeciążony! w żadnej pozycji :) serio, nie mam pojęcia, o co chodzi.

Gość gość
jakiej sarny, do cholery? :O :D :D drzenie? czasem sie zdarza, ale przy silnym nagłym napięciu nerwowym czy emocjonalnym no i przy wysiłku, ale to jasne akurat na twarzy to chyba nie, nie obciazam sobie twarzy az tak. :classic_cool:

Gość gość
myslę, że to emocje i problem z opanowaniem ich mi się to zdarzyło gdy poznałem nieznajomą w internecie z zamiarem sexu, i po 30stu minutach krótkiej rozmowy w realu, bez żadnego zapoznania, czy nawet wcześniejszych rozmów na internecie ona zaproponowała sex u siebie w domu, chociaż spodziewałem się tego bo w tym celu pojechałem się z nią spotkać. Ta sytuacja spowodowała że po prostu wymiękłem, ale chciałem to zrobić, tyle że cięzko było pohamowac emocje, uspokoić się, ona nieznajoma, na dodatek całkowicie poważna, opanowana, pytająca mnie czy nie zechciałbym sie z nia kochać i zostać na noc. Nie wyobrazam sobie takiego zjawiska z partnerka którą znam ale to było dawno gdy byłem młody :)

Gość gość
"cięzko było pohamowac emocje, uspokoić się," no własnie.

Gość gość
Nie rób mu tak więcej bo najwyraźniej coś mu dolega, zejdzie jeszcze i będziesz się tłumaczyła prokuratorowi z seksu z umrzykiem :-O

Gość gość
hahahaha ale wydaje się, że mu to nie przeszkadza. mój pierwszy facet eż tak miał, myślałam, że dlatego, ze nastolatek i taki napalony... ale on to chyba miał rzeczywiście dopiero podczas orgazmu. ale o tym nie wiem, co mysleć, to dojrzały mężczyzna.

Gość gość
aha, no i znamy się bardzo długo. nie jestem "nieznajomą z internetu" :)

Gość gość
Pare tygodni temu poznalam faceta, i jak mnie posuwal to tak drzalam ze az sie z podniego wysuwalam nie przyznaje sie jak przy tym jeczalam jak calego bolca w sobie mialam.

Gość gość
znowu ten rymopis powyzej?