Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzies na fali

Jakie kobiety lubi facet SKORPION

Polecane posty

Gość Gdzies na fali

Co na niego dziala najbardziej? jakie zachowanie.. styl?

Gość gość
raczki ja mialam skorpiona lubi dominowac nad cicha skorupa

Gość gość
ja mam męża skorpiona i nie narzekam,troche na poczatku zwiazku był zazdrosny ale teraz po tylu latach i jest ok,kocha mnie,pracowity,zarabia,dba o rodzinę niczego mi nie brakuje.Jest super

Gość gość
Ja jestem Skorpionem. Mi się podobają różne. Tak naprawdę to zależy od Was czy okażecie Skorpionowi czułość i zainteresowanie. Musi czuć że mu na Was zależy. Nie cierpi odrzucenia. Z drugiej strony lubie wojowniczki. Takie które zarazem będą wredne ale i sympatyczne. Na pewno musisz być kobieca i mieć strawną aparycję.

Gość gość
Mój jest mega zazdrosny.Mimo upływu czasu, to bardzo męczące.Nie lubi kobiet lepszych od siebie:)

Gość gość
Tzn. Na odwrót musi czuć że Wam na nim zależy :D. Jeśli poczuje że macie go gdzieś to raczej nie będzie o Was zabiegał. Ja tak mam.

Gość gość
Facet Skorpion, to egoista. Ma temperament, ale mysli tylko o swoich potrzebach.

Gość gość
I uwielbiam być uwodzony przez kobietę. Jak się tak subtelnie łasi do mnie a potem udaje że nic nie zrobiła, taką niewinna zgrywa. To jest mega..:P

Gość Gdzies na fali
Super, dzieki za wypowiedzi....:)

Gość gość
No prawie wszystkie są moje. Napisz czy trafiłem i czy go zdobędziesz :D.

Gość gość
ja sie podobam facetom skorpionom i jest to mój ulubiony znak facetów jestem kobieca, maluję się, elegancka, szczupła, duży biust , lubie wygodne życie , lubię zabawę w towarzystwie, nie było skorpiona ktoremu sie nie podobam, z każdym się zaprzyjaźnię

Gość gość
O ja właśnie takie jak Ty kocham. A właściwie to taką jak Ty, jedną jedyną, ale ona nic o tym nie wie jeszcze :P Idealnie trafiłaś z opisem.

Gość gość
Skorpion ceni kobiety o bardzo delikatnej urodzie, naturalne, ciepłe, kobiece. Jeżeli chcesz go oczarować na pewno zrezygnuj z bardzo mocnego makijażu. Uwielbia eleganckie ubrania, koszule, garsonki, sukienki ale też koronki, perły, szpilki. Ubrania najlepiej w żywych kolorach albo z kwiecistym motywem. Wszystko na poziomie. Badź wesoła, szczera i zadowolona z życia, nie mozesz niczego udawać bo od razu to wyczuje. Oni są czarnowidzami dlatego te cechy bardzo ich ujmują. Pokaż, że dobrze radzisz sobie w życiu, wiesz czego chcesz, ale cenisz męskie ramie. Stawiaj granice. Jeżli nie jsteście razem a bedzie zazdrosny o twoje rozmowy z innymi meżczyznami zaśmiej mu się w twarz. Nie jesteście razem więc nie ma prawa cie ograniczać. Nigdy, przenigdy pierwsza go nie podrywaj. Kiedy wyczujesz że zwrócił na ciebie uwage ignoruj go ale w naturalny sposób nie moze wyczuć że robisz to specjalnie. Wtedy przegrałaś. Później pokaż mu że nie masz ochoty na zaden związek. Pokaż mu ze nie rozumiesz co te wszystkie kobiety w nim widzą, co w nim jest takiego wspaniałego. Oczywiście wszytsko znowu w naturalny sposób, jak by to była prawda generalna, ale podziwiaj go, jego męskość i zaradność. Jeżeli spełnisz te warunki obiecuje że każdy skorpion bedzie leżał u twych stópek ;) W związku musisz mu okazać bardzo, bardzo bardzo dużo akceptacji. Tylko wtedy się otworzy.

Gość gość
gość 2014.08.19 Po prostu musi wiedzieć że jest dla Was Bóstwem i nie ma lepszego. Ale uwaga! Każde kłamstwo wyczuje. x No no jakie ego

Gość gość
Lubia lekkie zycie - więc sądzę że kobiety samowystarczalne Taka elegancka kobieta kojarzy się z samowystarczalnoscia, a skoro umie o siebie zadbać to i zadba o dzieci Czyli czuła Da zainteresowanie i czułość partnerowi - o to im głównie chodzi chyba żadna kobieta tego nie da, a im się nie chce wysilać okazujac zainteresowanie bo to egoisci.Tylko ja i ja, taki cudowny jestem (Na podstawie własnych urojen:D)Nie bierzcie na partnera czy męża bo pozalujecie tego, wiem co mówię , 2 chlopakow o tym typie osobowości, blizszy kolega, ojciec i 4 kuzynów.Nigdy