Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego starzy ludzie śmierdzą?

Polecane posty

Gość gość
zapach zależy od dostepnosci sexu, kazdy kto ma sex(za darmo) pachnie, kto nie ma zaczyna usychac, smierdziec itd itp

Gość BabciaKarola
Jestem j*****m odpadem chemicznym

Gość gość
Obalę.Moja babcia ma ponad 80 lat i dba o siebie.

Gość BabciaDamiana
jestem resztką skrobanki z psa

Gość BabciaSiwko
Przeszczepiłam cynamonowy krążek z ustami hapałam po same bile nawet menelom

Gość Konrad Masiewicz
A ja ****** babciedamiana i dlatego śmierdzi jak sie jej na klatówe zesram

Ja wiem, że rak (choroba nowotworowa)smierdzi i ma charakterystyczny zapach. Kiedyś wynająłem mieszkanie po dzidku który zmarl na raka i odór był nie do zniesienia, ostatnio nawet byłem nawet w magazynie pewnego hospicjum i tam ten sam smród z tych wszystkich materaców i sprzętu :O coś jak rozkładające sie ciało:O

Gość gość
Mam znajomą po 60-tce, ciągle śmierdzi gównem.

Gość gość
ludzie ktorzy jedza mieso nie pachna ladnie, nie wazne czy starzy, czy mlodzi

Gość gość nie Kasia
Kto śmierdzi, ten śmierdzi. Moja babcia ma 82 lata, a pachnie dobrymi perfumami i ładnie się ubiera. Klasycznie i wytwornie, adekwatnie do wieku. Dziadek za to śmierdzi, bo umarł i pewnie się rozkłada, a został pochowany tradycyjnie, nie skremowany. Za życia pachniał. Babcia brzydzi się smrodu i jak umrze chce być skremowana, żeby nie śmierdzieć ☺

Gość GoryliCyc
Twoja babcia ma 82 lata i j***e od niej spoconą pachą robotnika

Gość gość
Moja mama ma 70 i nie smierdzi, dba o siebie

Gość gość
Ja nie jem miesa i gorzej cuchne niz gdy jadlam :)

Gość Małpicyc
j****i weganie. Jesteście niedociętą pępowiną warchlaka.

Gość gość
Moja babcia ma 82 lata i jeździ sobie swoją Toyotą Yaris, przeszła pomyślnie badania. Nie ma sklerozy, jest sprawna i nie śmierdzi na pewno. Jeszcze twierdzi, że ludzie śmierdzą, bo im się nie chce myć zębsków i tyłka

Gość gość ofiara edukacji
to kupcie se gazmaski i jak się zbliża starszy człowiek, gazmaska na ryj i pasuje. Teraz się podwójnie przyda, bo jest smog w powietrzu

Gość MałpiCyc
lepiej wysłać wszystkich niedołężnych do obozu

Gość gość
Heje

Gość gość
Starzy ludzie się nie myją, nie mają prysznicow w mieszkaniach tylko wanny a do wanny ciężko wejść i wyjść, nie mają bidetow. To są duże ułatwienia dla starszych. Za granicą to wszystko już dawno jest i tam nie śmierdzą. U nas mają małe emerytury, oszczędzają, nie piorą ubrań, nie prasują, nie kupują dezodorant ów, szamponów tylko mydło szare. Bieda jest w naszym kraju na emerytów i to dlatego. Woda w mieście bardzo droga jest. Na wsi wodomierzy nie mają to śmierdzą z lenistwa albo cieplej wody brak bo jak lato to w piecu nie palą to woda zimna a bojler dużo prądu ciągnie. Przykra rzeczywistość biednego kraju. Stare Niemki czy Niemcy nie śmierdzą bo ich na wszystko stać i stara babka do fryzjera idzie i do kosmetyczki, na basen, do sauny a u nas ledwo do pierwszego starej babci starczy.

Gość gość
Zamiast utyskiwać na babcię, dziadka weź jedna wnuczka z drugim wnuczkiem upierz babci/dziadkowi ubranie, pościel, narzuty i zasłony, dywan oddaj do czyszczenia, płaszcz do pralni chemicznej. Kup nową poduszkę, bo stara pewnie posagowa. Tylko tyle i aż tyle. Takl, jak brudne dzieci świadczą o rodzicach flejtuchach, tak.osoby w podeszłym wieku, które cuchną wydają świadectwo o swojej rodzinie.

Gość gość
Jak chodziłam do przedszkola to większość dzieci kąpała się tylko w soboty, nie myły rąk po wyjściu z ubikacji, bo dopiero w przedszkolu dowiedziały się, że tak trzeba. W szkole była nieustanna walka z wszami i owsikami. Ciągle ktoś zarażał inne dzieci. Niektóre śmierdziały potem i nie pranymi ubraniami. Tak dba się o higienę w tym kraju, większość to flejtuchy i hodowcy pasożytów wewnętrznych i zewnętrznych. Takie bomby biologiczne , a teraz jeszcze plują gruźlicą, bo jest moda żeby się na nic nie szczepić. Taka świnia siebie nie umyje, a babci czy dziadka tym bardziej

Gość gość
Pod prysznicem ciężko kogoś umyć, kto jest słaby, np. po udarze i tam nie wleziesz razem z nim. Właśnie do wysokiej kabiny też dziadyga nie podniesie nogi, tak jak do wanny, ale rodzina jest jak dupa od srania, żeby jakoś rozwiązać problem, a nie śmierdzącego do lekarzy i fizjoterapeutów przywozić. Jedni się tłumaczą, że jakby dziadek miał wannę to by go tam dali i umyli, ale on ma kabinę

Gość gość
mgliste ma pojęcie gość z 12:57, te nieszczęsne bidety są w starych kamienicach z dużymi łazienkami, bardzo często. Właśnie wielu starszych ludzi zrezygnowało z wanny na rzecz kabin i teraz pułapka. Trudno komuś pomóc w małej, ciasnej kabinie, a oni kupowali te najtańsze i najgorsze. Często właśnie pozbywano się wanny, żeby pralka mogła stać w łazience

Gość gość
smród, smród, smród ☺ a pamiętacie Tymona i Pumbę? Temu też wszystko śmierdzhało ☺

Gość gość
twojej mamie z ryja śmierdziało

Gość twojastaranachujsiepytasz
Dziadkowie wam kurwa na święta i urodziny prezentów nie wysyłają - bo nie żyją XDD jebać was i waszych dziadków prądem

Gość Gość

Jaki wysoki poziom merytoryczny niektórych forumowiczów. Powinno się ich łapać i na przymusowe prace na rok. Może wtedy nie byłoby tyle chamstwa w internecie.  

Gość kupa

dlatego że ze względu na wiek mają gorszą sprawność ruchową, przez co zwyczajnie ciężko im się kąpać, dlatego robią to rzadziej, poza tym ich organy wewnętrzne nie funkcjonują już tak dobrze, psują się od wewnątrz, popuszczają w portki, i to składa się na specyficzny odór

Gość gość

stare mięso zwyczajnie śmierdzi, no i rak też śmierdzi. 

Kiedyś robiłem remont w pomieszczeniu w hospicjum i był tam identyczny zapach jak w kostnicy w szlitalu zapach śmierci.