Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ta sylwetka męska jest w porządku (zdjęcie)

Polecane posty

Gość gość

...czy powinienem znów zacząć ćwiczyć? Kiedyś ważyłem 15 kg więcej i miałem większe mięśnie, ale przestałem się w to bawić. Zauważyłem, że większość kobiet nie lubi jednak przerośniętych facetów. http://zapodaj.net/2f6ea61f7f3f6.jpg.html

Gość gość
dla mnie za chudy, jak ktos lubi takich lalusiow w rurkach i ulizanych wlosach to bedzie mu sie podobala twoja sylwetka, a jesli kobieta lubi silnych, meskich facetow to nie

Gość gość
o fuj, jaki obleśny :O

Gość gość
0/10 aseksualny

Gość gość
sory ale nie

Gość gość
Kiedyś ważyłem 15 kg więcej i miałem większe mięśnie x A gdzie te mięśnie miałeś? Bo jakoś nie widać po nich śladu :P Nad klatka piersiową mógłbyś popracować, bo jest fatalna, 0 (słownie: ZERO) znaku po mięśniach piersiowych, a to dosyć istotne u facetów.

Gość gość
porazka nie wygladasz jak facet tylko kobieta po nieudanej operacji zmiany płci :D

Gość gość
,,A gdzie te mięśnie miałeś? Bo jakoś nie widać po nich śladu jezyk.gif Nad klatka piersiową mógłbyś popracować, bo jest fatalna, 0 (słownie: ZERO) znaku po mięśniach piersiowych, a to dosyć istotne u facetów. '' Od razu widać, że to akurat pisze facet. ;) Mylisz mięśnie z masą. ;) Przestań się obżerać białkiem, poćwicz raz na jakiś czas hantlami zamiast łazić regularnie na siłkę. Po dwóch, trzech latach będziesz na 90% sflaczałym spaślakiem, którego wymęczy przenoszenie 20 kg worków z zaprawą. ;) A nad tak zwaną klatą nigdy specjalnie nie pracowałem. To było może dobre kiedyś na wybieg dla modeli, ale siła jest przede wszystkim w ręce.

Gość gość
Mylisz mięśnie z masą x Masa to tkanka mięśniowa + trochę tłuszczu, który potem trzeba zredukować, aby uzyskać tzw. rzeźbę, widać że nie masz pojęcia o budowie mięśni i siłowni. Owszem jestem facetem, też szczupłym, ale klatka piersiowa to bardzo ważna część ciała, tak samo jak brzuch, ręce też... a u ciebie nie widać nawet zarysu bicepsa, trochę triceps się odznacza. Porób 3 razy w tygodniu po 25-30 pompek w 3-4 seriach i za 2-3 miesiące będziesz wyglądać jak facet, bo teraz jesteś szerszy w biodrach niż w klatce piersiowej. Siła jest w ręku powiadasz? Jak masz słabe mięśnie pleców i nóg, to nawet 50cm bicepsy ci nie pomogą w dźwiganiu ciężarów, więc takie kity możesz wciskać naiwnym pannom :) Prędzej ty się spasiesz niż ja, bo ja regularnie trenuje i wcale nie na siłowni, tylko w domu, bo do tego nie trzeba wcale skomplikowanych urządzeń.

Gość gość
mnie sie podoba przynajmniej ci brzuchol nie sterczy jak u wiekszosci grubasow:)

Gość gość
@ gość dziś Od razu wiedziałem, że to facet to pisze. ;) Myślę, że jestem w stanie wrócić do dawnej formy najdalej w przeciągu 9-12 miesięcy, ale nie wiem czy warto. ;) Pytam o zdanie kobiety, bo jaki sens mają ćwiczenia jeśli 3/4 młodych lasek ogląda się dzisiaj za tymi chudszymi? Wolę w tym czasie poczytać. Nie wiem tylko po co ty ćwiczysz. Po to żeby udzielać lekcji kulturystyki facetom na kobiecym forum? ;)

Gość gość
Aha, o tych starszych nawet nie wspominam, bo one w ogóle nie lubią tych sztucznie wyrzeźbionych chłoptasiów, o karkach nie wspominając. Tyle mi mówi doświadczenie, ale ciekaw jestem opinii na internetowym forum. Powiedzmy, że to taka sonda socjologiczna. ;)

Gość gość
jest w sam raz :) facet ze sztucznie wyrobionym mięśniem to zwykła cjota i loluś szereg niedomagań aspołecznych w tym oklapłe ego :O Ktoś kto zna swoją wartość nie musi się wcale upiększać ;)

Pomimo, że Twoja klata wygląda jak twarz (podkrążone oczy, zarys kości policzkowych i żuchwy oraz zdziwiona mina), to jest w miarę ok.

Gość gość
Ktoś kto zna swoją wartość nie musi się wcale upiększać x Czyli dlatego kobiety się malują :P

Gość gość
kurwa....Vik...teraz tylko to widzę

Gość gość
Ja akurat włosów na klacie u facetów nie znoszę :) ale lubię mężczyzn rozwiniętych fizycznie, oczywiście bez przesady, bo kulturyści są brzydcy. Ile kobiet tyle gustów, więc nie ma co dyskutować :)

Gość gość
Bi jest źle, ale wszytko zależy od tego jaki masz umysł osobowość itp... :)

Gość Agusia_2626
Nic specjalnego autorze, mężczyzna powinien być szczupły, ale także powinien być męski, a w tobie nic męskiego nie widzę, mnie byś nie kręcił z wyglądu. Takich facetów jest pełno na ulicach, nic nadzwyczajnego i nie wiem kto ci powiedział, że 3/4 kobiet lubi takie sylwetki?

Gość gość
Bez przesady nie jest źle :) normalna sylwetka :) a wszystkim hejterom polecam sie przejść na basen , wtedy zobaczycie i piwne brzuchy i perskie dywany:)

Gość gość
odkąd o męskości świadczy wygląd? grzecznie pytam, bez wyzwisk :)

Gość gość
Sylwetka w miare ok ,ale zgol te klaki bo masz klate lysego 40-latka w okularkach ze swinskini oczkami..

Gość Agusia_2626
Nie oszukujmy się męskość to także wygląd, nie tylko osobowość :) Tak samo jak kobiecość, sam fakt że dziewczyna ma piersi i coś jeszcze nie znaczy że będzie kobieca, ktoś wrzucił fotkę ładnie zbudowanego faceta, ale już jego twarz sprawia że nie wydaje mi się wcale męski, ciało ma ładne, ale wygląda na metroseksualnego gogusia lub geja ;) Ale lepsza taka sylwetka jaką ma autor, niż jakiś otyły typ, też lubię szczupłych facetów, ale jednak zarys mięśni bardzo na mnie działa, bo podświadomie kojarzy mi się z kimś zdrowym i aktywnym, a to dość istotne dla mnie, bo sama jestem aktywna i regularnie ćwiczę.

Gość gość
,,Pomimo, że Twoja klata wygląda jak twarz (podkrążone oczy, zarys kości policzkowych i żuchwy oraz zdziwiona mina), to jest w miarę ok. '' Varg, szczerze rozbawiłeś mnie tym komentarzem. ;) Mam nadzieję, że nie piszesz tym razem z więzienia i wkrótce usłyszymy nowe ,,Filosofem''. ;)