Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skreslenie po seksie

Polecane posty

Gość gość

jak zly musialby byc seks zebyscie nie mieli ochoty kontynuowac znajomosci? Czy mimo slabego poczatku jest szansa na rozkrecenie sie czy od razu wiecie ze to nie to?

Gość gość
Pierwszy raz z nową osobą zawsze jest marny, lub co najwyżej średni... dopiero po zgraniu się jest super :)

Gość gość
nawet jesli kobiecie ciagle cos nie pasowalo, bolalo ja i facet by nie doszedl przez to?

Gość gość
"jesli kobiecie ciagle cos nie pasowalo, bolalo ja" to nie jestem pewien, czy interesowałoby ja zbytnio czy on doszedł. :) wie że facet zawsze da sobie radę, nie tak to inaczej. Nie ręka, to ustami, stopami, albo miedzy piersiami albo udami. Ale jak boli, to ogolna kicha, i powiedzmy wprost, duza przeszkoda.

Gość gość
Fakt jak kobieta czuje ból, to coś jest nie tak, albo partner zbyt duży, albo z cipeczką coś nie tak ;) a to może być przeszkoda, bo jeśli facetowi zależy na tobie, to już sam fakt że sprawia ci ból może go zniechęcić do seksu. Jeśli mu zależy, to cierpliwie będzie czekał i będzie dalej próbował ;)

Gość gość
nie wiem, ja też uważam, że żeby seks był fajny trzeba trochę czasu - nauczyć się siebie i zgrać, więc ja bym nie skreślała. ale samą mnie ciekawi, czy mężczyźni też tak rozumują. (martwię się o jednego pana, czy jest nadal mną zainteresowany, choć aż tak fatalnie nie było. było dobrze, ale bez fajerwerków).

Gość gość
bolalo bo bylam za sucha i trzeba bylo poczekac na wiecej nawilzenia. Niektore pozycje tez poczatkowo bolaly. Pozniej bylo ok ale i tak nie udalo mu sie skonczyc. Czy rzeczywiscie tak jak mowil to nic nie szkodzi czy mogl byc rozczarowany?

Gość gość
Podkreślam raz jeszcze... jeśli facet nie chciał tylko zaliczyć, to nie będzie zwracał na to uwagi czy było super, czy średnio, seks z kobietą która jest dla faceta ważna zawsze będzie świetny, nawet ten po bożemu i pod kołderką :) przynajmniej ja tak mam, a na eksperymenty przyjdzie czas, jak sobie bardziej zaufacie, pozbędziecie się skrępowania, itd.

Gość gość
jeśli mówił, że nic nie szkodzi, to nie szkodzi. faceci są prości. gdyby chciał, to by uciekł od razu. tak mi się wydaje.

Gość gość
bolalo bo bylam za sucha i trzeba bylo poczekac na wiecej nawilzenia x To chyba razcej ty powinnaś się zastanowić czy warto być z kimś kto wpycha się tam gdzie jest sucho, a gdzie facet miał dłonie, język, usta? Trafił ci się chyba jakiś wybrakowany :P

Gość gość
to byl nasz pierwszy seks, moj pierwszy w ogole ale o tym nie wiedzial. Moze powinnam mu byla o tym powiedziec wtedy inaczej by na to spojrzal. Ale chyba mu zalezy bo gdy wczesniej probowal a ja mowilam nie to czekal cierpliwie. I sie doczekal ale fajerwerkow nie bylo :/

Gość gość
bosz bez przesady, nie kazdy musi od razu byc niesamowitym kochankiem. moze sam sie stresowal albo co. jak wyzej, trzeba sie siebie nauczyc. ale na przyszlosc - na suchoty najlepsza mineta.

Gość gość
szczerze mowiac tez mialam na nia nadzieje no ale sie nie doczekalam.

Gość gość
dziewczyno, jeśli to był Twój pierwszy seks, to naturalne, że bolało. i naturalne, że nie było fajerwerków. kobietom czasem zajmuje lata, zanim się nauczą przeżywać orgazm. w tej sytuacji, skoro Cię uwierało itd, co - powtarzam - jest zupełnie naturalne za pierwszym razem, to też nic dziwnego, że on nie doszedł. w ogóle nie powinnaś się przejmować. mam nadzieję, że on nie jest jakimś bucem... na 1 raz dobrze wybierać fajnych facetów.

Gość gość
Dziewczyno, czego ty się spodziewasz po pierwszym razie, ja byłem mega rozczarowny, też nie doszedłem, bo tak się stresowałem, a mówi się że prawiczki kończą zanim w ogóle wejdą w kobietę :P Ale za to byłem zafascynowany robieniem minetki i uwielbiam w ten sposób sprawiać kobiecie przyjemność :) A potem było już super, zgraliśmy się, zaufaliśmy sobie, stres minął i pojawił się fantastyczny seks.

Gość gość
a co do tego, że się nie doczekałaś - można było poprosić. poważnie, mężczyźni to uwielbiają, jak im same sugerujemy, co dalej :)

Gość gość
Ty nie masz czekac na minetkę, tylko jak facet nie robi, to bierze się go za włosy i kieruje w odpowiednie miejsce, ewentualnie siada się cipką na jego twarzy :P w ostateczności mówisz wprost czego oczekujesz.

Gość gość
nie jest bucem, byl czuly, troskliwy i delikatny, na nic nie naciskal, do niczego nie zmuszal. Mowil jak mu sie podobam itd. Dlatego martwie sie czy bylo mu ze mna dobrze.

Gość gość
nie martw się. jeśli to fajny facet, wszystko będzie ok. i za każdym kolejnym razem będzie Wam obojgu coraz lepiej. :) powodzenia!

Gość gość
Zamiast się zastanawiać czy jemu było dobrze pomyśl o sobie przede wszystkim, u nas facetów orgazm jest rzeczą nabytą i mechaniczną, wy musicie się go uczyć ;) Następnym razem poproś go o tą minetkę, bo to naprawdę super sprawa, również dla faceta... chyba że on z tych co brzydzą się tego, to wtedy kłopot.

Gość gość
Rzecz u kobiet ktora mnie najbardziej wnerwia, to wlasnie to oczekiwanie,ze facet sie wszystkiego domysli. I nie mowie tylko o seksie ale zyciu codziennym. Nie jestesmy wrozbita Maciej zeby przewidziec, co wam swita w tej glowce :p

Gość facet xxxx
"jak facet nie robi, to bierze się go za włosy i kieruje w odpowiednie miejsce, ewentualnie siada się c*pką na jego twarzy" co racja to racja. :classic_cool:

Gość gość
wkręca was to, faceci? poważnie? jak kobieta jest taka, hm, władcza?nie mam delikatnie prosić tylko za włosy targać? x co do autorki akurat to się nie dziwię, że za 1 razem się krępuje, ale ja sama jestem ciekawa :)

Gość gość
mam nadzieje ze od minetki zaczniemy nastepnym razem. Troche mnie martwi to ze wypadloby mu zrobic loda. Chcialabym ale boje sie ze nie bede wiedziala jak albo mu zrobie krzywde i bedzie powtorka z pierwszego razu. Troche mi tez wstyd sie przyznac ze nie wiem jak. Ale i tak juz sie nie moge doczekac najblizszej okazji :D

Gość gość
minetka nie zobowiązuje do loda, spoko luz :) za którymś razem będziesz się czuła gotowa, to wtedy mu się odwdzięczysz. i mam nadzieję, że do tego czasu będziecie sobie na tyle ufać, że on sam Cię poinstruuje, co i jak. ale jeśli nawet nie - to żadna skomplikowana technika.

Gość gość
Ja lubię jak kobieta czasem przejmuje inicjatywę, uwielbiam jak nakazuje mi aby lizał jej cipkę, kocham jak siada mi cipcią na twarzy w najmniej oczekiwanym momencie. Kiedyś nie kręciły mnie stopy i nie zwracałem na nie uwagi, do czasu aż raz coś tak gadałem i dziewczyna przyłożyła mi swoją stópkę do ust, aby przestał gadać, Wacław naprężył się w ułamku sekundy i od tamtej pory uwielbiam stópki :)

Gość gość
Czy moge zapytac ile lat ma autorka?

Gość gość
Minetka nie oznacza że musisz mu robić loda, takie wymuszone pieszczoty wcale nie są fajne dla faceta, który szanuje swoją kobietę. Lodzik jest najlepszy wtedy kiedy kobieta tego pragnie i widać w jej oczach że to ją kręci... także minetka koniecznie, lodzik jak będziesz chciała.

Gość gość
jak jest władcza? hm, czemu nie? pewnie moze nie zawsze, ale czasem na pewno, szczegolnie gdy mówi (rozkazuje) co mamy robic. no w koncu jasne komendy, a nie 'weź sie domyslaj'. :D

Gość gość
no ja rozumiem komendy. ale usiąść mu z zaskoczenia na twarzy to bym się obawiała.