Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skreslenie po seksie

Polecane posty

Gość gość
"jak facet nie robi, to bierze się go za włosy i kieruje w odpowiednie miejsce, ewentualnie siada się c*pką na jego twarzy" Hahahah dawno sie tak nie usmialam :) Porada na plus :)

Gość gość
autorka ma tyle lat ze wstyd sie przyznac :p a co do lodzika to wiem ze nie musze ale gdy zechce to wolalabym sprawic mu przyjemnosc a nie rozczarowanie albo bol.

Gość gość
ale tak mało lat czy tak dużo?

Gość gość
Lubię Was :) Rzeczowi, sympatycznie. Daliście dziewczynie wszystko czego oczekiwała. Powodzenia młoda :)

Gość gość
Jeden z najlepszych tematow na tym forum od dluzszego czasu. Bez zbednych uszczypliwosci i chamstwa :)

Gość gość
no nie taka mloda, mam 25 lat. Jakos wczesniej nie mialam okazji, za to teraz przynajmniej wiedzialam ze chce i czulam ze to wlasciwa pora. A co do dzisiejszych forumowiczow to jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Juz dawno nie widzialam tu takich odpowiedzi na poziomie. Dzieki Wam od razu mi lepiej i gdybym tylko teraz miala okazje to wszystkie rady bym wcielila w zycie od razu ;)

Gość gość
no dobra, tak z assem na fejsa sie ładowac to moze faktycznie nie do konca, ale ... w zasadzie, jakby mi nie spasiło, to bys klapsa dostała i bym się namknał. :D

Gość gość
Od razu to lepiej nie, bo przerobisz wszystko i szybko się znudzisz :) Pamiętaj aby w łóżku robić to na co masz ochotę, a nie to czego partner oczekuje, seks ma sprawiać przyjemność, a nie być czymś wymuszonym. A z siadaniem na twarzy faceta mówię poważnie, zdecydowana większość z nas o tym marzy, poza tym co może być przyjemniejszego od całowania słodkie i wilgotnej cipci?

Gość gość
Jestem w twoim wieku i tez jeszcze tego nie robilem. Strasznie boje sie kompromitacji. Kobieta przynajmniej nie musi sie martwic, czy mu stanie albo czy zbyt szybko nie skonczy :p

Gość gość
co za problem, skonczysz za szybko, to pojedziesz drugi raz... obstawialbym odwrotnie, ze nie dokonczysz ze stresu. tez sie zdarza. zawsze mozesz jednak dokonczyc ręką, kobita podejrzewam ze chętnie popatrzy, szczegolnie jak niedoswiadczona. ;)

Gość gość
No mam nadzieje,ze nie dojde, niz mialbym skonczyc po kilku *****ch :p

Gość gość
nie martw sie, wszystko wychodzi naturalnie. Ja sie balam ze bede lezec jak kloda, a chcialam probowac roznych pozycji bo bylam ciekawa jak to jest. Pomyslalam ze przeciez nic mi sie nie stanie i ze zawsze moge powiedziec nie. Ze to nie wyscigi i chodzi o dobra zabawe.

Gość gość
Z facetem jest chyba troche inaczej. Kobieta jak widzi chlopa 25 lat to liczy,ze zna sie na rzeczy, a nie jakas "popierdółka" :p Trafi mi sie dziewczyna kilka lat mlodsza i odpadne w "przedbiegach" i wstyd hehe

Gość gość
tylko spokojnie i swobodnie, nie ma cisnienia na nic. jak cos, nie znaczy nie, i tyle. poza tym, przy dobrym rozochoceniu stres pryska. a jak nie chcesz trysnac po kilku *****ch, to ok, zrób moze to najpierw sam - ona sie podnieci, wiec juz bedzie wam latwiej. a ty potem dłuzej wytrzymasz.

Gość gość
no moze i masz racje, ja sie troche mniej przejmowalam bo wiedzialam ze on wie co robi. To tez jest sposob, moze go wykorzystaj ;)

Gość gość
e tam, nawet jak odpadniesz po kilku *****ch, zawsze mozesz zabajerowac : "to przez ciebie, tak mi sie podobasz ze nie wytrzymuję" :classic_cool: bedzie w siódmym niebie ze tak na ciebie działa. zresztą, przeciez taka będzie prawda, wiec kłamał nie bedziesz... :D

Gość gość
Akurat ja jestem zawsze tak napalony,ze nie zawsze z kazdym kolejnym wytryskiem moge wytrzymac dluzej,chyba za bardzo buzuja hormony i za latwo sie podniecam :p Jedyny plus z tego taki,ze zawsze mi staje :D

Gość gość
Czym wy się przejmujecie, ja pierwszy raz miałem z dziewczyną już doświadczoną, nawet się nie skapnęła że byłem prawiczkiem ;) Też szybko się nakręcam, ale przy pierwszym razie nie doszedłem, choć prężył się non-stop przez te 3-4 godziny zabawy :) A jak się obawiasz kompromitacji, to przed pierwszym razem strzep sobie, wtedy szybko nie dojdziesz chyba ;)

Gość gość
"Jedyny plus z tego taki,ze zawsze mi staje" to akurat duzy plus. :D

Gość gość
Panowie nie panikujcie, wszystko będzie o.k. Ja poznałam fajnego chłopaka, który nawet nie potrafił się całować. Randki były udane i zaskoczył mnie, że nie kochał się jeszcze z dziewczyną. Pokazałam mu wszystko co i jak i teraz odkrywam siebie... Coś niesamowitego....Jeszcze tak się nigdy nie czułam, celebrujemy każdy dotyk i pocałunek no i dopasowujemy się do siebie podczas sexu;)

Gość gość
jeszcze tylko wroce do tej minetki - troche mnie krepuje ze zejdzie tam na dol i ze moze mu sie nie spodobac smak/wyglad/zapach. Porozmawiac z nim o tym czy lepiej nic nie mowic i dac sie poniesc chwili?

Gość gość
*"odkrywamy siebie", miałam na myśli:)

Gość gość
Ja akurat mam to do siebie,ze mam baaardzo obfite wytryski i kazdy nastepny jest tak samo obfity jak poprzedni i zawsze mi staje. Jednak mam swiadomosc,ze co innego zabawa raczka, a co innego zabawa z kobieta :p

Gość gość
ale my nie panikujemy. tylko jeden kolega panikuje, ale go gasimy. :D jest tyle 'materiałów" do podszkolenia się przedtem, ze owszem, przy duzej werwie i ochocie panna moze nawet nie zauwazyc ze trafila na debiutanta. jak mówi starożytna zasada - nic sie nie bac, tylko je.ać. :D

Gość gość
Zapachem i smakiem muszelki się nie przejmuj i nie stresuj. Jeżeli dbasz o higienę i zmianę bielizny, powinno być super. Nie stresuj się tym tylko postaraj się zrelaksować i totalnie dać się ponieść ;)

Gość gość
Z minetką to jest jak z lodzikiem, jak lubi i jeśli to go kręci, to zakocha się w tej formie pieszczot, jeśli się tego brzydzi, to tego nie zrobi, a nawet jak go zmusisz, to nic z tego nie będziesz mieć, bo będzie robił to nieudolnie. Ja myślę że powinniście o tym pogadać, o swoich potrzebach, oczekiwaniach, itp... ja zawsze przed pierwszym razem z kobietą starałem się wypytać co lubi, jak lubi :) z tym że nie każdy umie o tym rozmawiać. W sumie trochę się dziwie że sam tego nie zrobił, dla mnie to była podstawowa czynność i bardziej oczekiwana niż pierwszy stosunek, no ale ja dziwny i chyba zboczony jestem ;)

Gość gość
spadłam z krzesła ze śmiechu..... starożytna zasada "nic się nie bać tylko j.....ć" dobre:)

Gość gość
nie wiem jakby to mialo byc z ta rozmowa, musialabym sie przyznac do braku doswiadczenia a to troche upokarzajace dla mnie :p co do tej nieszczesnej minetki a raczej jej braku, to myslalam ze bedzie bo calowal mnie coraz nizej i nizej ale przestal. W sumie bylo juz po wszystkim wiec moze nie chcial czuc smaku lateksu?

Gość gość
"ja zawsze przed pierwszym razem z kobietą starałem się wypytać co lubi, jak lubi" to akurat dla mnie oczywiste, wiec chyba tez jestem inny. :) poza tym, to przeciez doskonały poligon dla "zmiękczenia" ewentualnego oporu no i zbudowania zaufania. Zaufanie + kilka gorących rozmow ekhm, wyjasniajacych... i sama przyjedzie. ;)