Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oswajanie społeczeństwa z wojną się zaczęło

Polecane posty

Gość gość

nie ma dnia bez artykułów na ten temat, codziennie się ten temat przewija w telewizjach. Ktoś już przebiera nogami do zarobku na tym interesie i opłaca w tym celu polityków. A że miliony zginą i będą cierpieć... To przecież tylko statystyka. Ciekaw jestem kto steruje tym pajacem Sikorskim i jemu podobnymi... Czy już się dogadali jak sobie Europę podzielą... Bo jeśli ktoś wierzy w NATO i jego gwarancje jest tak samo naiwny jak Ci co wierzyli w umwowy IIRP z Wielką Brytanią, Francją itp. Jak zwykle się wypną, a potem nas przehandlują jak w Jałcie. HISTORIA ZAWSZE SIĘ POWTARZA. A debil Sikorski pajacuje wierząc (naprawdę lub udając tylko) w gwarancje nato :o

Gość cuda na dywanie
Sikorskiego lubię :P. Zawsze mi się wydawało, że jakby była wojna to walczyłabym o niepodległość i konspirowała się i wgl. i tak by pewno było. ale jestem młoda, zakochana...i chciałabym żeby wojny nie było bo w końcu mam szanse być blisko kogoś kogo kocham i nie chce musieć od niego odchodzić dla ojczyzny.

Gość gość
Niestety wojna to nie konspirowanie jak w Stawce większej niż życie czy spokojne życie jak w Cafe Rene. Wojna to bezmiar ludzkiego cierpienia, krzywdy i bestialstwa

Gość gość
pieprzysz. będzie zupełnie inaczej.

konspiraJa to juz raczej po wojnie w trakcie okupacji wiec sie nie łam. Do wojska cie nie wezmą za to twoj ukochany moze stracić jaja wlazłszy na minę. Przynajmniej bedziesz miała motywacje do walki z okupantem

Gość cuda na dywanie
za jaja to bym faktycznie wszystkich okupantów wykastrowała :P

Sikorski to debil tak jak cała reszta imbecyli godnym podzielenia Katyńskiego losu.

Gość gość
ej Mengele wiesz ze propagowanie nazizmu jest karalne?

Gość gość
w tym kontekscie jest to rozpowszechnianie nazizmu 🖐️ geba zbrodniarza to nie fotografia historyczna, jej miejsce jest wylacznie kolo szubienicy.

Gość gość
Boże nie straszcie jeszcze bardziej:( Nie chce wojny. Nie chce umierać:( Nic w tym życiu jeszcze nie przeżyłam:( Proszę:(

Wojna jest możliwa ale nie w Polsce. Putin nie będzie tu marnował swoich ludzi, jeśli pojedziemy na Ukrainę poniesiemy klęskę i tyle. Przywiozą bohaterów w workach i koniec wojny polaków.

Gość gość
Wystarczy ze ruscy pieprz na swoja rakiete Iskander a pieprznie tak ze pol miasta wyląduje. Nie chcieliscie tarcz antyrakietowych to będziecie z gola dupa siedzieć i czekać aż p**********i

Gość gość
mówie Wam na wojnie jest superowo.

Gość gość
To nie XX wiek, żeby na wojnie żołnierze biegali z karabinami i zamykali ludzi w gettach. Teraz liczy się tylko broń chemiczna.

Nie będzie wojny atomowej bo po prostu nie ma takiej potrzeby. Ukrainę można z łatwością zająć tylko operacjami lądowymi. A Polska nie ma potrzeby być zajmowana bo Putinowi się to nie opłaca, po co ma tu wchodzić zaraz inne wojska na niego ruszą aby pomóc Polakom, nic tym nie zyska. A przejęcie Ukrainy jest intratnym przedsięwzięciem bo można powiększyć terytorium i te małe sąsiadujące państewka typu Kazachstan włączyć do siebie (oczywiście za porozumieniem stron) i wtedy można stworzyć Rosję jako synonim połowy wielkości Europy.

Gość gość
Dobrze, że mają na tyle rozsądku, że nie chce nas rozwalić bombą atomową...lepsze walki w terenie z bronią, bo mniej osób ginie. szczerze mówiąc nie mam pojęcia co będzie dalej...

Gość gość
zgłoście tego debila z mordą esesmanskiego ścierwa z auschwitz do moderacji. niech mu zablokują konto - idiocie.