Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie żałuję wyjazdu z PL do Niemiec,podczas gdy Anglia się kończy.

Polecane posty

Gość gość

Od 3 miesięcy jestem w Niemczech. Bez problemu znalazłam prace po tygodniu,pomimo braku znajomości niemieckiego. Uczę się go codziennie. Podczas gdy: -jedni znajomi z UK przenieśli się do Belgii,stwierdzając ,że tam coraz to gorsze pensje,i coraz gorzej się robi pod każdym kątem. -drudzy wyjechali do UK ok 2-3 miesiące temu też jakoś,i on znalazł pracę po 2 tygodniach,a ona do tej pory nie może. Co z tego ogłoszeń pełno,ale ile chętnych. Także bardzo nastawiona na UK i z niesmakiem jadąca do Niemiec za namową męża (znalazł tam pracę), teraz mogę stwierdzić,że popełniłabym błąd będąc w Anglii. Anglia ma swoje zalety,ale to już lepiej ją ew.zwiedzić niż się osiedlić. Zasiłki też tam ucinają nowo przybyłym. Także więcej odwagi i próbujcie z innymi krajami:Belgia,Niemcy,Szwecja itp. Taka moja rada :) Pozdrowienia dla emigrantów i przyszłych emigrantów.

Gość gość
ta , super jest helmutom kible sprzatac

Gość gość
Lepiej w pl za 6zl

Gość gość
Kolejna prowokacja o tym jak to w uk jest zle i tragicznie.

Gość gość
''Zasiłki też tam ucinają nowo przybyłym.'' xxxxxxxxxxx Nowo przybyłym nie należą się żadne zasiłki, najpierw trzeba sobie na nie zapracować i tak powinno być a nie ledwo przyjechali a już pierwsze pytanie to gdzie się zgłosić po benefity. Dziady osrane, w Polsce też jechali na zapomogach z MOPS-u