Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o Elli Eranthis?

Polecane posty

Gość gość
Ela no pokaz te cycki,wiem ze ładne masz:-)

Gość gość
przeciez nikt nie wie o Eli ani o Los Angeles

Gość gość
Ella Eranthis to idiotka! po co komu ten temat

Gość gość
nic nie mowila w zadnym filmiku...klamiesz!

Gość gość
właśnie sprawdzam prognozę pogody dla :Los angeles dzsiaj w nocy było +9 C po południu ma byc +18 C jutro w nocy + 11 C , a po południu + 19 C rzeczywiście bardzo zimno My w Polsce dopiero w Maju mamy takie temperatury W Los Angeles nikt nie chodzi w kurtkach , chyba , że deszcz i ma padać .

Gość gość
To prawda, sama przyznała się że zarabia w taki sposób, potem to skasowała!!! Ale było jej zdjecie jak się zabawia z facetami!!!

Gość gość
My w Polsce dopiero w drugiej polowie Maja mamy takie temperatury W Los Angeles nikt nie chodzi w kurtkach , chyba , że jest deszcz i ma padać . Ta dziewczyna ubiera się na Europejską Zimę w mieście w którym nie ma przymrozków .. Mamy styczeń , a tam + 18 C latem jest jeszcze cieplej ..

Gość gość
+18 dzis bo jest chwilowe ocieplenie ;) poza tym to +18 to max temp która bedzie utrzymywała sie tylko koło godziny. Wiec radzę zaopatrzyć sie w kurtke. Co nie zmienia faktu ze Ela wyglada jak bezdomna z Santa Monica czy Downown LA. Na filmiku brakuje tylko wózka sklepowegoz całym swoim stanem posiadania, który by pchała ;)

Gość gość
Może Ela świadczy usugi, ale na Skid Row...

Gość gość
Hahaha, Ella, nie wypowiesz sie? Znalazal sie ktos kto zna LA I ucieklas gdzie pieprz rosnie.

Gość gość
Ella chyba mieszkala jakis czas w hotelach w Las Vegas. Nie wiem po co tam byla ale krecila filmiki niby turystyczne. Potem krecila o hotelach w Los Angeles.Raz miala mieszkanie jakies trzy tygodnie a w tym mieszkaniu lozko polowe. Pojecia nie mam jak mozna tak mieszkac.

Gość gość
Co wy wygadujecie! Ona nigdy nie mowila jak zarabia! dlatego te spekulacje a wam te spekulacje z d**y wyszly!

Gość gość
Ela to fajna dziewczyna!

Gość gość
+18 dzis bo jest chwilowe ocieplenie filmik był robiony jesienią .. Widać po lisciach na ziemi .. Listopad . Musiało byc ponad 20 C w cieniu .. Widać też , że na niebie nie ma chmur .. w cienu + 20 C to w słoncu mamy około + 40 C Mało ?

Gość gość
styczeń jest najzimniejszym miesiącem w Los Anglees . skoro filmik był robiony w okolicach Listopada to musiało być tam ponad + 20 C zimowa kurtka i +20 C ? Nie wyobrażam sobie tego

Gość gość
Musiało być? Nie mam żadnego zamiaru bronić Elli i jej bezdomnego imageu ale skoro ja tu mieszkam to nie uważasz ze wiem lepiej? Musiało być ale nie było ;) ludzie żyją dziwnym wyobrażeniami o LA. Albo tym co wyczytają na necie...

Gość gość
w los angeles jest bardzo zimno tam gdzie ella krecila w venice beach bo to ocean ale prawda niew pada snieg jak na polskiej wsi wiec tego na zdjeciach nie widac

Gość gość
ela jest chora psychicznie

Gość gość
ona jest psychiczna! ella eranthis jest psychiczna! dlatego te czapki buty kaptury...inaczej sie nie da wytlumaczyc...przeciez to mentalne! wiec zamiast pisac tu o pogodzie zastanowcie sie kto zaklada klapki plus zimowy kaptur!

Gość gość
co za bzdury!

Gość gość
Ej ej, Ela to całkiem miła dziewczyna i fajna kociczka zresztą, a wy macie po prostu ból d**y i zazdrościcie jej że ma takie fajne życie w Los Angeles :)

Gość gość
Akurat chodzenie w japonkach a na gorze puchowa kurtka to tutaj norma ;) niestety male dzieciaczki tez tak ubierają :( ostatnio widziałam małego chłopczyka w krótkich spodenkach i puchowej kurtce... No ale Ela wyglada jak bezdomna. Nie da sie ukryć. Wstyd nam przynosi.

Gość gość
ela to sliczna dziewczyna!

Gość gość
sliczna