Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mechanik hydraulik malarz murarz sa bardziej wartosciowi i wiecej zarabiaja

Polecane posty

Gość gość
tak naprawde ci po studiach wyzej sraja jak d**e maja.a ja znam chlopaka ktory jest kulturysta a czyta F.Dostojewskiego

Gość autorka_tego_tematu
ewa333333 ja juz Cie kocham

Gość gość
po studiach u mamusi na garnuszku lub zarabiasz nedzne pieniadze zadna dziewczyna cie nie zechce nic nie umiesz zrobic w domu ,slabe zarobki z biegiem czasu staniesz sie dziwakiem a wtedy tylko psyhiatryk mamusi synolek ja skaczylem zawodowke jako wykwalifikowany hydraulik podielem prace i zaocznie sie tez ucze

Gość gość
wszystkie te "argumenty " "inteligentnych" dziewczyn brzmiałyby odwrotnie gdyby to te "wykształciuchy" , którym tata kupił studia zarabiały dużo. wtedy to byliby super na poziomie i co najważniejsze wartościowi wzwyż faceci. hahaha. prostytucka mentalność dziewczyn z patologicznych krajów biednych to norma i powszechnosc. zresztą przyszłośc naszych panienek to SU bo gdy chleb droższy to dupa tańsza. hahahaha

Gość gość
moj brat jest elektrykiem i teraz robi zaocznie mature na wyrazna prosbe(ultimatum)swojej dziewczyny. da sie :D

Gość gość
Mój ojciec nie ma matury, a jest bardziej oczytany niż nie jeden studencik ;) inteligencja to nie to samo co wykształcenie, można być głupim jak but magistrem (mam taką znajomą) albo, tak jak ktoś już pisał, czytającym Dostojewskiego kulturystą ;)

Gość gość
moj dziadek byl hutnikiem a odziedziczylam po nim taka biblioteke, ktorej nie powstydzilby sie profesor wyzszej uczelni.zaszczepil we mnie milosc do czytania. i za to go kocham szanuje :*

Gość gość
kaczynski doktor prawa a kazdy malarz pokojowy bije go na glowe intelektem

Gość gość
kiedys student sie liczyl nie bylo tak latwo dostac sie teraz to pestka rodzice placa a ty studiujesz a nie wiesz do konca co studiujesz . studiujesz bo nie chcesz pracowac i byc samodzielny -po co mamusia da .... bo tak bardzo ciala by jej synolek byl studentem