Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokłóciłam się z niedorobioną bratową męża

Polecane posty

Gość gość

Laska jest nie normalna. Nie dość że nikt w rodzinie nigdy jej nie lubił bo zawsze robi z siebie damę. Nadała dziecku głupie i wiejskie imię to teraz jeszcze odbiera mu dzieciństwo i niszczy życie. Eko wariatką została i tyle. Byli u nas w gościach i poczęstowałam jej ponad roczne dziecko colą. A ona co? Skoczyła na mnie, że jej dziecko nie pije takiego gówna. Wyśmiałam ją w twarz, powiedziałam, że ja swoim dzieciom jeszcze przed rokiem dawałam coli i że nic im to nie zaszkodziło. I zapytałam czy czekolady może też dziecku nie daje. I wiecie co powiedziała? Że nie daje. Moim zdaniem to spora przesada, chowa to dziecko pod szklanym kloszem i będzie takie spieszczone i niezdatne do życia. Powiedziałam jej to i obraziła się. Brat męża zadzwonił do niego i powiedział mu, że mamy się nie wtrącać w wychowanie ich dziecka, bo oni się nie wtrącają do naszych. Dziś rozmawiałam przez telefon z teściową i okazało się, że jest jeszcze gorzej. Ta idiotka postanowiła szczepić dziecko indywidualnym kalendarzem, jeżdżą po jakiś lekarzach to załatwiać. Robi z tego dzieciaka ułoma.

Gość gość
zapomnialas dopisac, ze pizza poczęstowalas, i tez nie dala dziecku. 1/10 marne prowo

Gość gość
nienormalna a nie nie normalna

Gość gość
Ty lepiej pomysl co z twoich dzieci wyrosnie

Gość gość
Nie poczęstowałam pizzy, bo pizzy nie było, ale moje dzieci jedzą też czasem pizzę. I wiesz co? ŻYJĄ. Ta spacja postawiła mi się przypadkowo. Co ma niby wyrosnąć z moich dzieci? Szczęśliwi ludzie, a nie stłamszone przez matkę oszołomy.

Gość gość
tak, jestes wspaniala podziwiam . powaliłas mnie swoją cudownością, i mądrością i przypadkową spacją akurat w tym miejscu

Gość gość
jesteś j*******a dając dzieciom gazowane ode mnie byś w ryj wyłapała i w tej coli się topiła. Nie umiesz szanować innych i coś czuję, że to ciebie nie lubią, chyba że jesteś z rodziny patologicznej. A wiejskie to znaczy jakie? Wiesiek?

Gość gość
A jak na imię dała?

Gość gość
Tak wmawiaj sobie ze dzieci bratowej wyrosna na nienormalne tylko dlatego ze ona nie faszeruje ich slodyczami i cola.

Gość gość
Żyją, ale jak? Ząbki z próchnicą i dziurami, podwyższony cholesterol, przerost narządów płciowych, wszechobecna masa tłuszczowa, potem w wieku nastoletnim zacznie się trądzik, owłosienie w nieodpowiednich miejscach. Tak skarbie, to jest wynik wciskania w dzieci chemii w młodym wieku. Ja colę kupuję, do czyszczenia rur, tylko do tego się to g****o nadaje.

Gość gość
jak na imię dała pisz!

Gość gość
czyli ty jestes wspaniala, a ona niedorobiona bo nie mysli/zyje/robi/karmi tak jak ty. wspaniale to o tobie swiadczy naprawde-ironia jakbys nie zrozumiala wspaniala kobieto

Gość gość
A wy żyłyście bez słodyczy? To odbieranie dziecku radości z dzieciństwa tylko ciągłe zakazy. I tak to jej nie lubią, bo zawsze teściowa mówi na nią do mnie. Nie, nie Wiesiek, ale Ela :o

Gość gość
Tesciowa obgaduje ja do ciebie a ciebie do niej.tak ja nie jadlam slodyczy do 5 roku zycia i jakos psychiki nie mam spaczonej

Gość gość
2/10 bo jest odzew, chyba ze sama sobie odpisujesz :D

Gość gość
A jak się bratowa ubiera pisz!

Gość gość
Mam ciotkę Elę i wcale mi się z wiejskim imieniem nie kojarzy, ale ty to pewnie brajana albo anala masz prawda? nie mówimy o słodyczach a o środku do udrożniania rur i ten "napój" świetnie nadaję się do polania śrub gdy nie chcą się odkręcić. Po za tym cola a słodycze to niebo a ziemia. Cola zawiera spirytus wiedziałaś? Wypłukuje ważne pierwiastki z organizmu upośledzając przyjmowanie ich w sposób naturalny, kończy się to m. in. tężyczką, czyli tabletkami do końca życia. Oprócz tego, że trzeba brać tabletki, są jeszcze ataki tężyczkowe. A to chyba przyjemne nie jest jak masz skurcze całego ciała, ogólnie atak przypomina padaczkę. Teraz się ciesz, że zdrowe-a za 10 lat będziesz po neurologach biegać i płakać co się stało.

Gość gość
jestes żałosna walnięta i nienormalna bez przypadkowej spacji hehe

Gość gość
napisalas, ze jej nikt w rodzinie nie lubi, ale ciebie lubią wszyscy, prawda? to po co durny temat, mamy cie dowartosciowac ze jestes fajna, bo dajesz roczniakowi kolę?

Gość gość
Tak, a jakoś ja piję colę i żyję. Kolejna eko wariatka znalazła się , dogadylybyście się z Pauliną :o. A co do imienia owszem jest bardzo wiejskie, Elżbieta jak dla starej baby. Moje dzieci to ani Alan ani Brian pudło, ale noszą normalne zwykłe imiona, których nikt nie wyśmiewa. A jak się bratowa ubiera? Moim zdaniem strasznie się stroi ja lubię być na luzie płaskie tenisówki dżinsy sportowe bluzki, a ona nawet na spacery szpilki czy tam koturny nosi. No, ale ona na siłę robi z siebie damę.

Gość gość
Jezeli to nie jest prowo to z autorki straszna prostaczka,z kilometra gnojem czuc od tego wiejskiego nieudacznika

Gość gość
Oczywiście, że mnie wszyscy lubią my nie jesteśmy pomijani przy okazji rodzinnych imprez jak oni :). Raczej chodziło mi o to, że ona niszczy temu dziecku życie.

Gość gość
Eko wariatka by byla gdyby sie do szaasu przepriwadzili i jedli tylko trawe.a ty autorko chyba zazdroscisz ze bratowa ba o zdrowie dziecka i nie daje coli na odczepnego aby byl spokoj

Gość gość
Coraz głupsze te prowa, -5/10

Gość gość
Jak niszczy?ze nie daje coli i slodczy malemu dziecku.uwierz dzieciak dorosnie i slodycze sprobuje nie raz

Gość gość
ale to nie ona siedzi na kafe teraz i pisze, jaka ty jestes walnieta. ma swoje zycie, zapewne ciekawsze zajęcia ma z męzem teraz i jest szczesliwa, w przeciwienstwie do ciebie

Gość gość
Mało bystra jesteś autorko, prowo czuć na kilometr.

Gość gość
sloma ci z tych trampek wystaje, zazdrosnico autorko. jednak to ona jest lepsza,przykro mi

Gość gość
Najczęstszy schemat kafeteryjnego prowo.