Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokłóciłam się z niedorobioną bratową męża

Polecane posty

Gość gość
prowokacja, nikt nie moze byc tak ograniczony umyslow i w dodatku jakis rozhisteryzowany, w dodatku co chesz od imienia ela. ela, ola, ula, ala zwykle imiona. dziewczyno idz sie lecz!

Gość gość
Po prostu szukałam matek, które również nie wariują na punkcie dzieci, dają im parówki, monte czy danonki i nie dostają pierdolce na punkcie wszystkiego eko! Ale widzę, że tu same przewrażliwione damy.

Gość gość
Nie szukasz natek podobnych do cieie porostu chcialas obgadac bratowa i pokazac ze jestes lepsza ale niestety nie wyszlo.wspolczuje tylko bratowej ze ma p**********a szwagierke i tesciowa

Gość gość
Autorko to ze jesteś glupsza niż ustawa przewiduje to juz wiemy może jeszcze cos ciekawego? A tak na marginesie moje dzieci nie piją coli, nie jedzą czekolady i maja indywidualny kalendarz szczepien, bo są alergikami i astmatykami to znaczy ze jestem jakąś nie normalna ekoterrorystka? Nie moja droga, dbam po prostu o zdrowie dzieci. A ty jak chcesz mieć otyłe dziecko z zepsutym i zębami i problemami kardiologicznymi w wieku lat 10 to twoja sprawa.

Gość gość
Dać rocznemu dziecku coli to naprawdę głupota. Tez bym cie opierd..ła

Gość Jakie to żenujące
Powiem krótko PROWOKACJA! Dlatego nie będę komentować idiotek!