Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DAWALAM FACETOWI za DARMO SEX i za to mnie nie szanowal..........

Polecane posty

Gość gość

Jestem samotna ,zbyt zrazona przez facetow ,zeby byc w zwizaku ..nie spotkalam nigdy takiego,a byc zeby byc z kims ,to bez sensu ... Wiadomo potrzebuje sexu ,jak kazdy czlowiek i zawsze spotykalam aie z facetami tzw za darmo i nic nigdy z tego nie mialam ,a za to nawet szacunku nie mialam...wiec postanowailam nie byc juz glupia naiwna ,nie dac sie wykorzystywac i tez miec cos za sex z nimi,wiec dalam ogloszenie ,ze szukam sexu ,ale za pomoc finansowa ,jakie ZASADY USTALIC z takim facetem ? na co uwazac? gdzie sie spotkac ?

Gość gość
czyli chcesz byc prostytutką?

Gość gość
nie po prostu nie chce byc juz glupia i naiwna i dawac im za darmo,a miec cos z tego :)

Gość gość
Jestes jakaś nienormalna albo to kolejne provo.Idz do spowiedzi.A szacunek wychodzi z domu z wychowania itp.S.

Gość gość
ile masz wiosen?:)

Gość gość
Nie chcesz mieć jednego stałego partnera ktory ciebie a ty jego pokocha.Chcesz by pułk wojska cie obracał

Gość gość ja
Rzeczywiście albo prowo albo coś nie tego z autorką. Rozśmiesza mnie rozumowanie "dawania za darmo. To działa w obydwie strony. Facet może się poczuć wykorzystywany i że też "dawał za darmo". Może nie jesteś tyle głupia i naiwna co bezdenna. Człowiek uczy się na błędach, i chcąc ich więcej nie powielać, zastanawia się nas swoimi oczekiwananiami, swoim postępowaniu i wyciąga wnioski. Ty ewidentnie nie dojrzałaś do żadnego z tych etapów. X Zasady ustal sobie wedle swoich wymagań. Tylko nie myśl że w ten sposób spotkasz tego jedynego. Zrobisz z siebie kibel (zasady lub nie), gdzie każdy się na Tobie "wysra i spłucze wodę" (żeby tylko !). Czy jesteś aż tak zdesperowaną osobą? Wybacz, ale ja zupełnie, zupełnie nie rozumiem takich kobiet jak Ty. Nie pojmuję takiej desperacji. Sama musisz być nudna jak flaki w oleju skoro uważasz że nie masz nic innego do zaoferowania oprócz swojego dupska. No nie mogę!

Gość gość
gosciu wyzej ,bo nie jest to mysli facetow,bo wola za darmo ;) tak im lepiej na ronczke jak nie bedzie musial nic dawac,nie wysilac sie...jasne .... po za tym w tych czasach spotkac wartosciowego faceta to jak wygrac w totka..;)

Gość gość ja
Wiesz co? Wiadomo że mędy społeczne i ludzie którzy patrzą aby kogoś wykiwać nie brakuje. Tak samo faceci jak i kobiety. Ale...człowiek ma swój rozum prawda? Moim skromnym zdaniem, każdy zgadza się na to na co zechce. Z wyjątkiem kiedy jest bardzo, bardzo młody bo wchodzenie w świat dojrzałości kieruje się swoimi prawami. Niektóre sprawy trzeba przeżyć samej/samemu aby mieć opnię, czyż nie? Ale...(ponowne "ale") ileż można? Ileż można przeżywać jedno i to samo a później psioczyć na facetów czy kobiet? Odnośnie tego co zostało napisane (Gość 00:39) nawet taki któremu jest (ponoć) łatwiej na rączkę też musi się trochę wysilić aby tę "łatwość" utrzymać. I tu znowu kłania się rozmyślanie nad swoim zachowaniem względem kogoś takiego który/która leci na łatwiznę. X Jak już napisałam wcześniej, nie kumam czegoś takiego. Może gdybym sama szukała kogoś docelowo tylko na to, aby zaspokoić swoje seksualne popędy, to bym zrozumiała, ale żeby kogoś docelowo wykorzystywać i dawać nadzieję na coś więcej ( a tak zrozumiałam autorkę) to nie jest fair. Mogę się mylić i być może coś przeoczyłam?

Gość gość
gość dziś dokładnie jest z kobietami,wartościowych jest niewiele. Ty też się zaliczasz do takich a dowodem na to jest przez ciebie założony wątek.Żadna szanująca sie kobieta nie pozwoli z siebie zrobić pojemnika na spermę by tylko dostać kasę.To jest jawne k******o.Twój poziom moralny sięga w tym momencie dna.