Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie jakieś kompleksy? Jakie?

Polecane posty

Gość gość

Ja chciałabym mieć węższą talię (nie jest u mnie fatalnie, ale podobają mi się takie szokująco wąskie), większy biust i pupę, chciałabym być wyższa i w związku z tym mieć też dłuższe nogi (a tak mam tylko 163 cm :(). Chciałabym mieć prostsze zęby, węższy nos. Ale jeśli bym miała wymienić takie 3 główne kompleksy to są to: cienkie włosy (okropne, oklapnięte, sklejają się w strąki), grube łydki (ponad 40 cm, nieproporcjonalne w stosunku do dość szczupłych ud) i niezbyt ładna, tłusta cera. Na szczęście pozbyłam się już zmian ropnych, ale podskórne krostki i wągry nie dają spokoju :/ Natomiast lubię w sobie duże oczy, mocne paznokcie (dzięki czemu mogę sobie zapuszczać szpony :D), obojczyki, nawet ładny w gruncie rzeczy tyłek :D i szczupłe uda z "przerwą" u góry.

Gość tinaaaQ
strasznie nie lubię swojego nosa.. jest wielki i garbaty :( do tego nigdy nie byłam chudzinka. mam 1,72 i ważę 66 kilo. przez to nie mam wyraźnej talii ani płaskiego brzucha, ani chudych ud. tyle że nie chce chudnąć bo boję się rozstępów i tego że zmaleją mi piersi a nie chciałabym tego bo teraz mam 75E i bardzo mnie to cieszy :D co w sobie lubię? zęby, cera też jest ok, kocham swoje czarne loki, oczy, piersi i wzrost dzięki któremu góruję nad koleżankami które mają 1,60 a jednocześnie nie muszę rezygnować z ukochanych szpilek! :)

Gość gość
Nienawidze swoich piegow,zoltych wlosow, bladej skory i niskiego wzrostu. Pewnie cos jeszcze by sie znalazlo ale nie chce mi sie szukac.

Gość gość
Nienawidzę swojego penisa, jest krótki, normalnie żal patrzeć.

Gość gość
Cierpię na brak biustu. Próbowałam nawet przytyć i nic. A nie chcę sobie psuć figury więc nic nie będę kombinować. No i mam tzw motylka wystające wargi sromowe mniejsze.. Przez te wady boję się otworzyć przed facetem :(