Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie, sugestie?

Polecane posty

Gość gość

piszę bo ciekawy jestem jak inne kobiety mogą o tym myśleć a takich pytań nawet nie chcę zadawać koleżankom. ja się trochę niepokoję dziwnym zachowaniem.krótka piłka: spotykam się z dziewczyną, mamy po 20 lat, poznaliśmy się przez internet. fantastycznie było na pierwszej randce (bite 4h) szybko druga i też długo. dziewczyna dostała w międzyczasie pracę, spotkaliśmy się jeszcze z 2 razy i za każdym razem było wyśmienicie całowanie i tak dalej. ale za każdym razem gdy piszę wydaje mi się że traktuje mnie z jakimś chłodem i rezerwą (czego na spotkaniach nie okazuje), ponadto za każdym razem ja prpopnuję spotkanie i mimo że dziewczyna na spotkaniach tak się zachowuje że w życiu nie pomyślałbym że jestem natrętem to jej sieciowe "ja" sprawia że nie wiem co o tym myśleć. I pewnie wszystko bym już zagłuszył dobrym samopoczuciem bo przecież na żywo jest super to jednak zawsze to ja muszę pierwszy napisać i wyciągać ją na spacer. poza tym gdy pierwsze spotkania były jeden po drugim teraz spotykamy się raz na tydzień. dziwnie się czuję, bo z swojego może niezbyt wielkiego doświadczenia wiem że jednak nie jestem typem osoby która zmusza kogokolwiek do czegokolwiek, zresztą jeśli dziewczyna mnie całuje to chyba nie oznacza ze nie jest mną zainteresowana. a później takie coś?oczywiście przymykam oko ale ja jak to ja lekko zakochany usiedzieć nie mogę gdy ona się do mnie nie odzywa się do mnie przez dwa dni. ;)

Gość gość
jest tak bo jesteś facetem rolą mężczyzn jest zabieganie o dziewczynę

Gość gość
dobra dobra, mimo wszystko dziewczyna mogłaby się raz na jakiś czas sama z siebie odezwać i wykazac trochę zainteresowania które i tak okazuje poza siecią.

Gość gość
ale dziewczyna nie chce żebyś pomyślał że jest łatwa

Gość gość
"ale dziewczyna nie chce żebyś pomyślał że jest łatwa" zartujesz sobie? zwykłe "co słychać" załatwiło by sprawę i nie czułbym się jak akwizytor.

Gość gość
chłopie ja rozumiem że postęp, równouprawnienie i gender ale twoja laska jest ze średniowiecza zachowuj się jak rycerz na białym koniu

Gość gość
Nikt tu widzę nie ma doświadczenia. Więc jako jedyny powiem ci, że laska ma ostro nasrane pod deklem. Robi ci test na frajera. Tresuje i testuje ciebie. Ona nie szuka partnera tylko osła do ujeżdżania. Przekonasz się, że nie jest nic warta. Zapisz się chłopie na jakiś sport, popracuj nad charakterem, zdobądź dobrze płatną robotą, kup dobry ciuch i dobry samochód, a takie jak ona będą latały za tobą i telefon non stop będzie ci n*******lał. Póki co jesteś dzieciak i ciepłe kluchy dla niej. Nie ma nikogo lepszego, to się z tobą spotyka. Myśl chłopie. Jakbyś naprawdę jej się podobał, to by trochę inaczej się zachowywała.

Gość gość
być może masz rację choć wydaje mi się ze ostro przesadzasz w swojej teori. akurat o pracę i zarobki nie muszę się martwić. tak jak pisałem wcześniej w kontaktach na żywo nie ma żadnego problemu. ot, w internecie jest strasznie niedostępna.

Gość gość
Hah jestem w identycznej sytuacji z tym ze ja jestem dziewczyna..i może ci pomogę bo zachowuje sie dokładnie tak jak ja;) tez sie z kimś spotykam..tez na spotkaniach calowanie i jest super ale tak to chłód ;) i już tłumaczę dlaczego tak jest po pierwsze ona widzi w tobie byc może własnie osobę z która chce by sie jej udało a w przeszłości pewnie za szybko pokazywała zainteresowanie i chłopaki to wykorzystywali dlatego teraz robi inaczej ;) czuje ze czytała książkę ,,dlaczego mężczyźni kochają zolzy" Heh bo ja własnie przez ta książkę tak sie zachowuje tu chodzi o to ze ty masz sie nią bez przerwy interesować a ona ma mieć swoje życie bo wtedy wyda ci sie atrakcyjniejsza i będziesz chciał ja zdobywać.. ;)) takie gierki;) ale jeśli ci na niej zależy to przymknij na to oko i pozwól jej tak sie zachowywać niech robi co chce ty tez miej swoje życie spotkania traktuj na luzie ..kobiety tak maja chcą byc zdobywane,chcą mieć pewność ze facet za nią lata ze tak sie wyraze bo wtedy czuje sie góra w związku:D ale prędzej czy pózniej zakocha sie i zacznie pękać :) ale wes to uszanuj bo ona poprostu jest kobieta i wszystkie kobiety tak maja z tym ze jedne nie dadzą sie wykorzystać i podchodzą ostrożnie do tematu bo ktoś je wcześniej już zranil a drugie dadzą ale sie nie szanują i myślą ze robią dobrze he zachowuj sie tak jakby Cie to nie ruszalo;) i rób to co ona ;)

Gość gość
Mój wpis dotyczy autora wątku i ostaniego gościa 3:26. No co wy?! W przedszkolu jesteście czy jak?! Bez jaj! Autorze, napisałeś że dziewczyna zaczęła nową pracę. Jeśli jesteś na tyle dojrzały i na tyle "dorosły", to zrozumiesz że nowe miejsce wiąże się z odnalezieniem się (mowa o dziewczynie) w jej miejcu w pracy o którym myśli nawet jeśli nie chce. Poza tym, dlaczego bawisz się w "zgaduj zgadulę"? Nie masz języka? Najprostszą drogą do porozumienia jest normalna rozmowa. Dlaczego szukasz odpowiedzi na publicznym forum? Gdy dojdzie między wami do intymnych spraw, to też będziesz zasięgał "cennych rad" na publicznym forum? Są pewne sprawy gdzie publika ma swoje miejsce, a są pewne sprawy o których publika nie ma prawa wiedzieć. No chyba że szukasz poklasku? Nie wiem czy TY wiesz, ale w internecie NIC NIE GINIE! Wszystko co piszesz Ty, ja i inni, to są informacje które nie zaginą nigdy. Być może dlatego ta dziewczyna nie jest zbyt wylewna w tym co pisze? Dlatego niektórzy co mają więcej oleju w głowie nie uzewnętrzniają się na necie. Zanim kogoś o coś posądzisz, i zanim o czymś napiszesz, przemyśl czy warto jest o TYM rozpowiadać wszem i wobec. Masz jakieś dylematy z dziewczyną? To się jej zapytaj. Proste jak drut :-) X Do Gościa 03:26 Tak, tak...kieruj się tą książką a "daleko zajdziesz". Bez jaj! Książki są dobre gdy pomagają nam uświadamiać nasze zachowania. Ty kierujesz się debilizmem. Książki mają na celu podaż i zbijanie fortuny, które w realnym życiu nie mają prawa bytu. Ty też masz język i zamiast pitolić bzdury wydumane z kartek (idiotycznej książki. TAK! Idiotycznej!), postaw się na normalną,międzyludzką rozmowę, która (gwarantuję!!!) da Tobie większą personalną satysfakcję niż nie jedna bzdurna książka i odpowiedzi.