Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobieta bedzie szcześliwa i zapomni

Polecane posty

Gość gość

bedąc z kimś kogo nie kocha na rzecz byłego którego kocha bardzo?

Gość gość
Są takie larwy, że wolą iść na łatwiznę i będą na siłę szczęśliwe z kimś innym. One to potrafią.

Gość gość
to nie jest żadna larwowatość. sama wiem po sobie. czasem lepiej tworzyć związek z kimś, kogo się nie kocha. relację można pielęgnować, szacunek, przywiązanie też się liczą. jeśli to dobra partia, a kobieta wcześniej mocno się przejechała, to normalne, że chce sobie ostrożnie układać życie - z kimś, kto nigdy np. nie uderzy, kto jest ambitny, dobry itd.

Gość gość
tylko po co?chyba taka kobieta to jest z kimś dla kasy? zycie jest jedno,po co je spędzać z kimś kogo się nie kocha? to lepiej być singlem .

Gość gość
nie dla kasy raczej bo sama ma dzianych rodziców w miare. s***********m sprawe , ale chciałem naprawić bo az tak nie narozrabiałem by nie było szansy. woli być z kimś " tak o" to okey , ale niech nie wraca .

Gość gość
Jakaś ty głupia. Właśnie z tego powodu są rozwody, że jest tylko lojalność, przywiązanie, rozsądek, że to dobry człowiek. Kobieto to recepta na rozwód. Udane małżeństwo to MIŁOŚĆ. A ty z najgorszych powodów chcesz sobie i komuś zabrać lata życia ? Bo to będą zmarnowane lata. Pomyśl co ty zrobisz partnerowi, będziesz mu mówić kocham ? Twoje powody są ważne, ale to za mało na małżeństwo.

Gość gość
takie wlasnie larwy potrafia zmarnowac komus zycie

Gość gość
Tu chodzi o inne sprawy zazwyczaj w grę wchodzą dzieci oraz dom który trudno jest podzielić .zresztą ślub to ślub zwłaszcza kościelny.To jest sakrament i nic tego nie zmieni .Jak bym miała się rozejść to chyba już wolę być sama do końca życia niż"cudzołożyć" z następnym.Dla mnie to grzech!

Gość gość
...a ja przestrzegam dekalogu.S.

Gość gość
Sex to zło największe!!!!.A Ty zajmij sie życiem a nie bzdurami prowokator.S.

Gość gość
mnie zadne sakramenty potrzebne nie są , kocham kogos on mnie i jestesmy szczęsliwi , bogaci :P wierni sobie.Jestem młodsza i to sporo , wiem że to człowiek z którym będe do konca swoich dni On również bardzo oddany kochajacy i nie zostawi takiej super kobiety :P , dlatego tak juz pozostanie :) miłego dnia

Gość gość
Do konca swich dni ? Tego akurat nie mozesz byc pewna :P znam wiele takich par co to mowili i milosc zniknela ,pozostala ogromna nienawisc.

Gość gość
jestem pewna :) chyba że zostane wcześniej \"wdówka ":P

Gość gość
tez znam wiele takich par ..skoro trafia sie na kogos kto nie wie w która strona ma obrac , to cóz