Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża z Clexane

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny czy któraś z was brała w ciąży zastrzyki z clexane? jak to było czy brałyście całą ciąże? 1 zastrzyk codziennie?

Gość gość
jestem w 21 tc i mam już za sobą 102 zastrzyki :) i na pewno będe je brała do końca :)

Gość gość
a od którego tygodnia ciązy bierzesz? robisz sama czy pielegniarka robi? rozumiem, że codziennie w brzuch?

Gość gość
robię codziennie sama w brzuch od 6 tyg , można się przyzwyczaić :) a jak u ciebie ?

Gość gośćzz
brałam całą ciążę od początku jak się o niej dowiedziałam. Robiłam na początku w brzuch, potem w uda, kolana...

Gość gość
ja się próbuję nastawić co mnie czeka jestem po 2 stratach ciąż w tym jedna tuż przed porodem- lekarz uprzedzał mnie o tych zastrzykach dopiero się staram o kolejne dziecko i orientuje się co mnie czeka, trochę boję się zastrzyków

Gość gość
Ja trzecią ciążę jadę na zastrzykach, będę do końca robić. Robię sama, w brzuch, bo jakoś nie wiem gdzie indziej by można było. W uda, to chyba bolesne,a w kolana to nawet bym nie pomyslała, że można.

Gość gość
kurcze dziewczyny no rzeczywiscie chyba można się przyzwyczaić, w końcu wszystko dla dobra dziecka. dzięki wielkie za odpowiedzi.

Gość Paula

Ja mam wizytę w poniedziałek i nic się nie stanie jak wezmę w poniedziałek clexan