Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uplawy u 5 latki, prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam, Zauwazylam u mojej corki uplawy, na majteczkach taka jakby brazowa maz. Wczoraj wieczorem. Dzisiaj po nocy znowu miala. Jutro ide do lekarza ale moze ktos z was sie z tym spotkal i moze mi powiedziec co to moze byc.

Może to nie są upławy ,tylko coś innego?Wszystkiego dowiesz się na wizycie u lekarza,nie ma to jak konsultacja osoby która sie na tym zna ,niż własne domysły

Gość gość
Pewnie sie juz roocha

Gość gość
Pewnie się zesrała :D

Gość gość
Do lekarza natychmiast

Gość gość
Ojej pewnie drobna infekcja, podrapała się może brudną rączką, dzieci nie zdają sobie z tego sprawy. Wsadź ją do wody, zaparz ziółek. Vagosan kupisz w aptece i niech się pomoczy, bo pewnie jej to dokucza. A może brała antybiotyki i grzybicy dostała. Na pewno trzeba to sprawdzić a na razie możesz jej pomóc tak nasiadówkami. A ty gościu z 12:15 idź się leczyć na głowę bo ci grzyb na mózgu siada.

Gość gość
moja mała miał kiedyś z tym że żółte, dostała maść od ogólnego, ale byliśmy u ginekologa dziecięcego dodatkowo- ginekolog powiedziała, że u małych dziewczynek grzybica nie występuje. pewnie to infekcja, tak jak poprzedniczka pisze zadrapała się i tyle. pewnie mocz do analizy trzeba będzie dać

Gość gość
koniecznie do lekarza, a grzybica u dziewczynek jak najbardziej występuję.Moja 2 latka miała grzybicę po długiej antybiotykoterapii.Dostawała syrop Fluconazole, długo probiotyki. Smarowałam ją clotriamzolum póxniej swoim provag żelem przy zaczerwienieniach/łagodzi/.