Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królik1231

Czy któś miał podobne objawy? Prosze o pomoc :(

Polecane posty

Witam od roku biore tabletki anty. Dwa tygodnie temu 4 sierpnia zapomniałam pierwszej tabletki z opakowania był to pierwszy dzień po okresie współzyłam do wytrysku doszlo po za pochwa. Następnego dnia Zażylam pominieta tabletke po uplywie wiekszym niż 12h. Okolo 13-14 godzin. A kolejne już o normlanych porach. Po tygodniu zaczelo mi być ciągle nie dobrze nie tylko z rana nudności utrzymywały sie / utrzymuja do dnia dzisiejszego caly dzien. Nie wiem już czy przez to , że tak sie boje i przez nerwy można tak sie czuć? Czy na prawdę mogę być w ciązy . Minęło dwa tygodnie robiłam 4 testy ostatni robilam wczoraj z samego rana wyszedł negatywny. Do okresu mam jeszcze równo tydzień ale nie wytrzymałabym takiego stresu jeszcze przez tydzien bo ja już wariuje. Panicznie sie boje. Postanowiłam pójśc na test HCG wynik będzie jutro? A do jutra do wypije chyba wszystkie melisy jakie znajde w domu. Ciągle mam to w glowię i mój strach panicznie na mnie dziala siedze i placze i tak od tygodnia. Wiem , że jeżeli nie jest sie gotowym na dziecko nie powinno sie za seks brać. Ale czlowiek mądry po fakcie teraz została mi tylko nadzieja , że to moje chore schizy :/ Moje pytanie brzmi czy po pominieciu pierwszej tabletki jest duze prawdopodobienstwo? Wiem , że nie koniecznie musi byc wystrysk aby doszlo do tego. I czy testy które robiłam mogą być pewne czy za wczesnie? I jak to jest z tą Beta HCG czy wynik da 100% Pewności? :) Jak to bylo u was jeżeli mieliście podobna sytuacje wiem wiem za dużo już pytań wiec prosze tylko o jakieś podparcie i co o ty sądzicie Moi kochani :(

Gość gość
nie wiem jakie tabletki bierzesz, ale gdybym ja zażyła podwójną dawkę pewnie od razu poszłabym spać. Miałam tak kiedy chciałam przesunąć cykl, dwa dni wcześniej wzięłam tabletkę, dziwnie się czułam. Zaraz po @ nie można zajść w ciążę bo to dopust boży.

Gość gość
Nudnosci mozesz mieć od tabletek antykoncepcyjnych. zajscie w ciaze nie jest takie latwe. jak do wytrysku doszlo poza pochwa to nie sadze zeby byla.mozliwosc zajscia w ciaze. poza tym testy negatywne :)

Gość gość
Pewnie wszystko jest w porządku, niczym się nie martw. To właśnie dlatego się pisze, że tabletki działają w 99,98%. Na wypadek, że się zapomni. Ja z moim mężem, a wcześiniej chłopakiem i narzeczonym, nie raz zapominałam i brałam z opóźnieniem nawet dwie lub trzy. Choć oczywiście nie polecam i ne zachęcam ;)