Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o roszczeniowym zachowaniu mojej matki?

Polecane posty

Gość gość

Mam 6 letniego syna, z którym mieszkam u swojego ojca. Zarabiam 3 tysiące Dostaje 500 złotych alimentów Ojciec daje mi coś w rodzaju kieszonkowego 2 tys. I teraz pojawia się problem, moi rodzice są po rozwodzie. Np. u mojego brata i bratowej (matka bratowej zajmuje się czwórką wnucząt za darmo) w dodatku jak przychodzi do ich mieszkania do jeszcze im sprząta, pierze, gotuje, prasuje i chciałam, żeby moja matka robiła dokładnie tak samo. I co się okazuje? Moja mama przychodzi, sprząta, gotuje, wychowuje mojego syna ale mój ojciec daje mojej matce za to pieniądze, moja matka zażądała jeszcze umowy o pracę. Dlaczego moja matka nie chce mi pomóc za darmo a inne matki za darmo pomagają swoim córkom.

Gość gość
Wow jak rodzice umrą to jak ty sobie sieroto poradzisz?

Gość gość
To Ty masz roszczeniową postawę, a nie Twoja matka. Nikt nie ma obowiązku pomagać za darmo, nawet rodzice. Jesteś zwykłą cwaniarą, ktora chce z matki zrobić darmową służącą. Sama powinnaś sprzątać, gotować i prasować, w końcu jesteś dorosła. Twoja matka to mądra kobieta i ma rację nie dając się Ci wykorzystywać :)

Gość gość
To ostatnio modne umowa o prace dla mamy. Niańce byś płacić musiała i napewno by nie ugotowała i posprzątała. Ona tego robić nie musi. Może kobieta nie pracuje i chce dorobić, jak nie ty to inna ją zatrudni

Gość gość
och prowo :) musisz sie bardziej postarac

Gość gość
Prowo poziom 0, wymyśl coś sprytniejszego

Gość gość
denne prowo

Gość gość
kiedy wreszcie skończą się wakacje ite gimbusy pójdę do szkoły?