Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam odpowiedzi na zazdrość żony

Polecane posty

Gość gość

Krótko i treściwie. Zmieniłem zdjęcie na Facebooku, które skomentowała moja siostra i jakaś tam kobieta. Po chwili komentarz dodała moja żona i jej koleżanka, z którą zaczęły prowadzić swoje dyskusje ( w komentarzach pod moim zdjęciem ). Gdy to zobaczyłem po prostu usunąłem ich komentarze zostawiając poprzednie. Gdy wróciłem do domu usłyszałem, że co ja zrobiłem widząc, że ma focha. Po czym zaczęła twierdzić, że znajomi i jej brat zauważyli by w tym coś dziwnego, że tak zrobiłem. Na chwilę obecną przez tą sytuację chce ode mnie odejść. Napisałem to dla tego, że uważam brak jakiejkolwiek w tym mojej winy bo jeżeli bym usunął konto z tego portalu to co wtedy by było. Chciałbym żonie przekazać wasze opinie nawet jeśli wina leży po mojej stronie. Jeśli to ja jestem całkiem normalny to pomóżcie mi aby ona to zrozumiała i napiszcie coś sensownego. Z góry dzięki. Nie wiem też czy nie przesadziłem gdy jej powiedziałem, że powinna iść do lekarza. Czekam na wasze opinie. Pomóżcie albo dajcie mi zrozumieć.

Gość gość
Przez żonę musiałem także zmienić swój status na fejsie i teraz jestem w ''skomplikowanym związku''. :o