Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkaszka

Czy ktoś coś wie na ten temat pomóżcie?

Polecane posty

Gość kkkkaszka

Od jakiegoś czasu przy podnoszeniu rąk do góry czy machaniu itp, oraz skrętoskłonie przy otworzonej buzi przy oddychaniu pojawia się dźwięk jakby wydobywający się z tchawicy tak jakby te powietrze gdzieś tam bokiem wylatywało? jak byście po szybkim biegu nie mogli tchu złapać tak to słychać nie wiem co mi jest. Nie wiem czy to tchawica czy skąd się to bierze czy z płuc, wspomnę też że mam problem z przegrodą nosową i ciągle zbiera mi się wydzielina i rano ciągle pluje aż mnie na wymioty zbiera i podnosi żołądek może przez to mam coś uszkodzone??

Gość gość
ktoś pomoże mi?

Gość gość
I idź do lekarza, świsty i wydzielina do chyba wystarczająco poważne objawy, a niektóre elementy układu oddechowego, przecież nie bolą, więc na ból nie masz co czekać. A może po prostu jesteś krzywa nie tylko w przegrodzie :D

Gość gość
dzięki poczytam w necie

Gość gość
byłam u lekarza uznali mnie za wariatkę , powiem wam że tearz lekarze w ogóle się nie znają przepiszą tabletki a jak się skończą to dalej trzeba się martwić żaden lekarz mi jeszcze nie pomógł z niczym. Stara babcia lekarz wykryła umnie niedomykalność płatka sercowego a lekarz rodzinny od lat nie ! dopiero jak się dowiedziała o tak faktycznie słychać coś przy badaniu dajcie spokój

Gość gość
codziennie mam katar od lat do kogo się zgłosić mam teraz bo lekarz twierdził że to od przegrody, dupa psia ciągle chore zatoki boląca głowa i katar

Gość gość
gdzie mam się zgłosić z tym?>