Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja 9111

Ubiór faceta na wesele

Polecane posty

Gość Patrycja 9111

Witam.Mam pytanie dotyczące ubioru na wesele. Za jakiś czas idziemy na wesele do mojego kuzyna. Moj facet ma 23lata. W pierwszy dzień standardowo idzie w czarnym garniturze, koszuli z krótkim rękawem pod kolor mojej sukienki i w czarnym krawacie. Ale nie wiem co z drugim dniem. I tu jest mojej pytanie...czy wypada iść np. w jeansach i jakieś koszuli w kratkę? Albo czy mógłby iść drugi raz w tym samym garniturze,tylko inna koszula ?? Nie wiem co robić , bo nie mamy zamiaru kupywać drugiego garnituru . Doradzcie coś. Pozdrawiam

Gość gość
"kupować" ,a co do pierwszego dnia: koszula z krótkim rekawem nigdy do garnituru

Gość gość
tylko wiesniactwo mowi kupywac i nosi koszule z krotkim rekawem do garnituru...

Gość gość123456789
Na poprawiny nie musi być już tak oficjalnie, ale odrobina elegancji nie zaszkodzi ;p myślę, że dżinsy i elegancka koszula idealnie będzie na ten dzień pasować. Sklep Thomas Waxx ma bardzo ładne i modne wzory. Jest to marka stawiająca na eleganckie wzornictwo z nutą indywidualizmu i męskiej siły, wysoką jakość tkanin oraz wykonania, a także nieprzeciętny komfort noszenia. Na stronie można kupić: http://sklep.thomaswaxx.pl/pl/ :)