Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucha79

laptop

Polecane posty

Gość martucha79

Witam :) Chcę kupić 13 nastolatce uzywany laptop niestety nie znam się jakie powinien mieć parametry proszę o porady jakie powinien mieć parametry i na co ogólnie zwrócić uwagę znalazłam taki proszę o opinie czy wartNotebook HP model 6510b. Procesor - Core 2 Duo T7300 2,1 GHz Pamięć - 3 GB Dysk twardy - 80 GB Grafika - Intel GMA X1300 Napęd DVD-RD (nagrywarka) Laptop posiada WIFI, 4 x USB, czytnik kart, lan, modem, D-SUB, S-Videoo się nad nim zastanawiać

Gość gość
580 zł i miesiąc gwarancji na rozruch

Gość gość
80 gb to wcale nie jest mały dysk, bez przesady. Nastolatka zapewne nie będzie miała gier tylko zdjęcia i muzykę na dysku a to nie potrzebuje duzo miejsca. Wg. mnie to dobry sprzęt no i cena bardzo niska :)

Gość gość
Do ilu zł? I czemu używany? Za 1500 Masz nowy z gwarancją, dla 13 stki do stron internetowych wystarczy

Gość gość
Bardzo chetnie bym kupiła nowy ale niestety nie mam kasy dlatego narazie musi byc uzywany ten sam spredawca ma jeszcze drugi o takich parametrach ;Do sprzedania notebook HP Compaq 6530b stan bardzo dobry. Matryca bez bad pixeli. Kilka delikatnych rysek na górnej obudowie zdjęcia w dużej rozdzielczości żeby było widać. W zestawie torba HP Oryginalny zasilacz HP Mysz Płyty z systemem operacyjnym i sterownikami. Oryginalny i legalny system operacyjny Procesor Intel Core 2 Duo 2 x 2,53 GHz 3 GB RAM 160 GB dysk DVD Rozmiar matrycy: 15,4 CALI Komunikacja: LAN RJ45 WIFI Intel Bluetooth Złącza dodatkowe: 4xUSB D-SUB, 1394 S-VIDEO Najwyższy model z serii: Kamera internetowa Mikrofon stereo może lepiej dołozyc te 100zł i kupic ten drugi bo ja jestem zielona i nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę

Gość gość
Drugi ma lepszy procesor.

Gość martucha79
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi jeżeli ktośby miał jeszcze jakieś rady to proszę

Gość jurekPGW
Nie trzeba daleko szukać, jak dla nastolatki to będzie każdy dobry, na których chodzi Internet (tutaj głównie dobrze jest patrzeć czy przeglądarki będą szybko chodzić) i żeby filmy chodziły dobrze. Nikt jak nastolatki nie oglądają tylko seriali w necie. My kupiliśmy asusa vivo z dobrymi parametrami z dodatkową gwarancją (wiadomo dzieci), dokładnie ten http://www.mediamarkt.pl/notebook-asus-vivobook-f550ldv-xo986h,id-969595