Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia991

kiedy zrobuc test ciazowy!!!!

Polecane posty

hej dziewczyny mam do was takie bylam na wizycie u ginekologo bo zauwazylam u siebie po 4 dniach od okresu miałam sluz w kolorze rozowym lekarz stwierdzić ze to jest sluz płodowy na usg zauwazyl pęcherz jajowy i powiedział abym w tym dniu wspolzyła z mezem jeśli się staramy o maleństwo wiec tak zrobiliśmy i aby zwiekszyc szanse to po stosunku wzielam podusze pod tylek i nogi do góry wpolzylismy 1 sierpnia powiedzcie mi kiedy powinno siezrobic test aby wyszedł wiarygodny dzisiaj zrobiłam test ale wyszedł negatywny czy powinnam go powtuzyc czy wynik wyjdzie taki sam okres mam nie regularny wiec cieszko mi jest powiedzieć kiedy będę go miała ale z moich przepuszczen powinnam dostać za tydzień gora 1,5 tyg czy jest szansa ze nam się udało jeszcze do dam ze po tych plamieniach dostałam taki brązowy sluz dosyć dużo go było przez kilka dni

Gość gość
co to jest śluz płodowy i pęcherz jajowy?

a skad ja mogę wiedzieć tak mi powiedział ginekolog ze ten sluz rozowy to płodowy czyli dochodzi do owulacji i na jajniku był pechesz który się uwalnia i w tedy może dojść do zaplodnienia

Gość gość
Ja dwa tygodnie po stosunku miałam dwie wyraźne kreski,więc chyba powinno już wyjść.

to już nie mam co robic testu jeszcze raz bo wynik i tak się nie zmieni tylko wszyscy pisza ze wiarygodniejszy wynik jest w dniu planowanej miesiączki

Gość gość
płodny, a nie płodowy!

Gość gość
śluz płodny, a nie płodowy, ile ty masz lat, że podstawowych rzeczy nie wiesz?