Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

W mojej rodzinie nie mam z kim rozmawiac

Polecane posty

Gość gość

moja matka cale zycie nieszczesliwa i wiecznie w zlym humorze, jedyne zajecie to plotkowanie na ludzi, jak z nia nie plotkujesz to cie nie lubi, mam 3 rodzenstwa, mieszkamy oddzielnie ale jak przyjezdzamy to plotkuje jednemu na drugie, mojemu mezowi naopowiadala ze jestem psychicznie chora:), na mojego najmlodszego brata mowi ze do niczego sie nie nadaje, jestem w szoku, ojciec przez dlugie lata bil moja matke, w koncu jakos sie opamietal, ale jakos jej nie przeszkadzalo bo jest na emeryturze i nadal razem zyja, teraz juz bardzo dobrze, ale kiedys...natomiast moja 3 rodzenstwa jest zimne i nie mamy czestego kontaktu, nie wiem czy przez matke i ta chora atmosfere rodzinna, a moze przez to ze nie mamy zadnej wiezi....szkoda bo brakuje mi takiego super kontaktu jaki maja niektorzy, nasza matka przez dlugi czas wyzywala sie wlasnie na mnie bo bylam najstarsza apodczas gdy ojciec non stop sie do niej czepial, nigdy nie zrozumiem kobiet ktore tak postepuja, najpierw szukaja sobie chamow do zycia a potem wyzywaja sie na bogu ducha winnych dzieciach bo nie potrafia odejsc od tyranow.....musialam sie wygadac

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować