Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnka ona

Czy to prawda? Test Club

Polecane posty

Gość gościnka ona

Przyszło mi kiedyś na email oferta aby testować różne produkty. I tak jakoś z ciekawości zarejestrowlam się na testclub.pl aby brać udział w testowaniu markowych produktów za darmo. Wypełnilam swoje dane, wybrałam rzecz jaka chce testować idt. Po jakimś czesie przychodziły mi wiadomości nowymi propozycjami produktów. A dzisiaj dzwoni do mnie pan od nich, strasznie przerywało i ledwo mogłam usłyszeć ale z tego co zrozumialam to mówi że wygrałam bieliznę włoską o wartości 180zl zupełnie za darmo, musze tylko zapłacić za koszt dostarczenia czyli 20zl, pytal o rozmiar i ucięlo rozmowe z braku zasięgu. Teraz moje pytanie brzmi czy to prawda? Że zaplace tylko za kuriera i nic więcej, czy to zwykłe naciąganie ludzi?? czy ktoś miał podobne doświadczenie? Mam zgodzić się na to aby mi wysłali? Nie oszukają mnie? Obawiam się ze przyjdzie przesylka i będę musiala 200zl zaplacic za wszystko. Proszę o sensowne odpowiedzi.

Gość efemeryczny nick
W Polsce za darmo to nawet w pysk nie dostaniesz :classic_cool:

Gość gościnka ona
Czyli ściema.. ;( sama nie wiem

Gość gość
Tez do mnie kiedyś dzwonili.. i koniec końców zgodziłam się.. Przysłali mi to i było tam takie pismo, że nie chcę już otrzymywać podobnych propozycji. Wysłałam to, zapłaciłam i do tej pory cisza, nikt nie dzwoni ani nic. PS. Majtki od razu wyrzuciłam.. Moja babcia by chyba takich nie ubrała

Gość gośćiwona
Miałam taką sytuację za te 20 zł kosztów wysyłki przyszły zwykle gacie takie jakie kupisz w markecie za 5zl. To jest ta rewelacyjna bielizna

Gość Blsblsbls
Ja kiedyś dostałam bieliznę (same majtki z..Arizony). Ale potem musiałam zapłacić coś tam jeszcze, bo po odebraniu tej paczki miała mi przyjść kolejna za którą miałam zapłacić 150zł...