Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2

czy usunięcie korzenia zęba boli? proszę o info jesli ktoś to przeżywał i wie ja

Polecane posty

Gość gość2

czy usunięcie korzenia zęba boli? proszę o info jesli ktoś to przeżywał i wie jak jest

Gość Julka xd
Nie dawno byłam u dentysty z mamą i miała do wyrwania 4 korzenie (wiem, dużo). Dentysta dał jej znieczulenie i wyrwał jej wszystkie. Pytałam się czy bolało to powiedziała, że zupełnie nic nie czuła.

Gość gość
boli tak,jak wyrywanie zęba, czyli w znieczuleniu nic nie czujesz, a bez znieczulenia to już chyba nie wyrywają nigdzie

Gość gość
Ja miałam, dali mi jakiegoś głupiego jasia i znieczulenie. Rozebrali na nago (szok...) i położyli na sali operacyjnej. Potem podjechała taka maszyna i mi go wyrwała. Ból jak cholera. :(

Gość gość
to może nie będzie tak zle ,strasznie się boję ;-((( ze będzie moze bardzo boleć mnie

Gość gość
jak wezmiesz znieczulenie w odpowiedniej dawce to nic nie poczujesz. Dobry dentysta wyrwie ząb szybko i bezpoleśnie. Ja byłam ostatnio w http://dentarama.pl/dw-oferta.html i nic nie bolało. Ale dentysta przpisał mi jeszcze lek przeciwbolowy bo powiedzial ze jak znieczulenie odejdzie mogę czuc bol po wyrwaniu. I miał rację, ale wziełam tabletkę i na drugi dzień było juz ok.