Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinapoznann

Koleżanka córki grzebie nam w domu

Polecane posty

Gość Ewelinapoznann

Mam córke która ma 9lat. Wiadomo, ma ona swoje koleżanki, kolegów jednak z 2 dziewczynkami się przyjażni, i z jedną z nich mam problem. Tak jak w temacie, już kilka razy przyłapałam ja na tym że grzebie, szpera zagląda. Wkurza mnie to 😠 Na początku wcale nie zwracałam na to uwagi wydawało mi się że to zwykła dziecieca ciekawośc w nowym miejscu ale kurcze ile ona może trwać 2 lat, to chyba długo. Dziewczyna ma tyle co córka 9.5roku, i np. siedza u córki w pokoju, a ściślej moja córka jest u siebie a koleznka stoi przy otwartej szufladzie na przedpokju. Ja ja przyłapałam już kilka razy to ta uśmieszek zamyka lub pisk i biegnie do pokoju mojej córki. Ostatnio przekładała mi gwarancje które były schowane w salonie w komodzie, a w salonie graja na PSP. Jej kolejne dziwne zachowanie to robienie zdjęc u nas. Wiadomo dziewczyny telefonem robia sobie foty ale ona potrafi ot tak wpaść z telefonem w reku do kuchni zrobić kilka zdjęć, ostatnio robiła zdjęcia naszej toalety. Gotuje obiad a ta nagle wpada i strzela mi tym światłem po oczach, nie koniecznie chce by ktoś posiadał moje zdj gdy obieram pieczarki :D Porozmawiac z jej rodzicami? Jak ich znam obrażą się.

Gość gość
jacy rodzice takie dziecko

Gość gość
nie wpuszczaj gówniary do domu ;) a tak na powaznie, moze przyłap ją specjalnie na tym grzebaniu i jakos zawstydz, zapytaj czemu tak robi, czego szuka ... moze przestanie....

Gość gość
Nie, ja z małą bym gadała. Opieprzyłabym ją że nie ma brać dokumentów, zakazała łażenia po mieszkaniu, a zrobione zdjęcia kazała usunąć. Proste. dlaczego jakis obcy dzieciak ma mnie terroryzować?

Gość gość
a dlaczego radzicie gadki ze smarkulą? z powodu tych gadek i tłumaczeń bachory robią co chce..ma dać jej po łapach a komórkę wyrzucić, albo schować i kazać rodzicom przyjść wieczorem po nią.

Gość gość
heheh po lapach :) mysle ze trzeba z nia porozmawiac ale bardzo asertywnie., tzn mozesz zapytac czemy tak robi itd ale przede wszystkim powiedz jje ze tak nie wolno, ze w waszym domu nie wolno jej tak robic i ze porozmawiasz z jej rodzicami jesli jeszcze raz tak zrobi no i powiedz ze ma Ci nie robic zdjec. Badz stanowcxza, bo inaczej dzieciak nie wezmie twoich slow na powaznie.