Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

irytuje mnie pani zwolenniczka konkubinatu

Polecane posty

Gość gość
Mlotek w/y/r/u/c/h/a/l twoja stara j zrobil taki pomiot jak ty tepa zdziro:-)

Gość gość
czy ciebie moj drogi?

Gość gość
Led literka cip cip,chodz tu szmaciarko:-)

Gość gość
led literka?tak samo smieszna pusta laska jak ty kochaniutka,skup sie raz jak patrzysz na twarze ludzi na ulicy mojego wzroku napewno nie miniesz:)

Gość gość
i co?nastraszysz mnie teraz pitbulem?;)

Gość gość
Matulenki spad do dzieciaczkow :).Lubie ten dzial forum:).Nigdzie nie ma takich durnych tematow jak tu .Poprawiacie e mi humor i wztasta moje poczucie wartosci :).Jaka ja jestem madra w porownaniu z matusiami ,kwoczkami ,ktore nie potrafia zdystansowac sie od wirtualnego swiata .

Gość gość
20:39,wez leki skarbie:-) :-) :-) :-) :-)

Gość gość
Mam w doooooope was wszystkie:-)

Gość gościowaa
mnie też. ale najbaedzie mnie denerwuje ta cała popieprzo... olaboga. sucz taka zarozumiała i przemondrzała jakich mało

Gość gościowaa
olaboga13 wczoraj Przypuszczam, że miarą normalności nie jest to jak kto rodził, jak karmił czy jak oduczał siusiania w pieluchę? I że chodzi o to, żeby dzielić się różnymi doświadczeniami, obawami oraz być sobie wsparciem bez ataku i agresji? bo przecież zawsze można wyrazić swoje odmienne zdanie. "" i jeszcze mogłabym ine takie wpisy skopiować. wkurza mnue zarozumiała ehhh :/

Gość gość
Autorko - radzę się leczyć :O Skoro denerwuje cię zlepek literek na monitorze, to znaczy, że masz coś z deklem :O

Gość gość
a czy gosciowa powyżej skończyła jakąś szkołę??

Gość gościowaa
olaboga13 wczoraj Spróbuj go wyciszyć. Zamknij się z nim sama w domu, połóż go sobie nagiego na swojej nagiej piersi i przykryjcie się kocykiem. Szepcz lub śpiewaj cicho. Spróbuj PEDOFILKA JAKAŚ!!!!!!!!!1

Gość gościowaa
zdałam maturę prawienajlepiej całej klasy a teraz studiuje informatyke na studiach. a co??

Gość gość
a bo jakaś chyba głupia jesteś

Gość gość
ale głupi temat. a zarówno zwolenniczka jak i olaboga to jedne z nielicznych naprawdę dobrze radzących tu osób.

Gość gość
Ja zwolenniczki nie lubię a jej rady i dokuczanie matkom które podały mm jest żałosne .

Gość gość
Coś w tym jest. Mnie też kilka razy zirytowały jej wpisy. Tak samo lady margaret

Gość gość
Bez jaj. Macie coś z deklem żeby wylewać pomyje na kilka liter w necie, które mogą być panią kazią z miesnego, zenkiem z żelaźniaka czy małolatem z gimnazjum... A ty studentko informatyki rozbawiłaś mnie na całego;-) Studiujesz na studiach;-) No szok po prostu.

Gość informatyczka to bóg
studiuje na studiach informatykę! pani profesor prawie :D informatyczka... niech skonam. ja zwolenniczkę lubię, podaje mleko modyfikowane i nie przeszkadza mi to z przyjemnością czytać jej wpisy, a i jej zawsze pasowały moje dopóki się logowałam :) informatyczka, co zarozumiałego jest w tych dwóch wpisach olabogi? to że kładzie dziecko na piersiach czy to, że zdaje sobie sprawę, że jedni rodzą przez cięcie a inni naturalnie? dobrze, że studiujesz informatykę, a nie nic poważnego :)

Gość Zizzu
Nie mam nic do ZK , wkurza mnie Heloiza999. Chora osoba z tym preferowaniem dzieci nad meza , obsesją.

Gość gość
podczytuję kafeterię, czasem coś napiszę, ale nie kojarzę żadnego nicka,Ciebie autorko chyba za bardzo pochłania wirtualne życie

kurcze, ileż to rzeczy można sie dowiedzieć z kafeterii :) Że marzę o ślubie, że mam córkę, że cały dzień gnije na forach- i najlepsze, że jestem samotną matką :) Ja nie wiem ludzie skąd wy to "wiedzę" czerpiecie. Za słabo śledzicie jednak moje wypowiedzi. Pozdrawiam misiaczki :)

Gość gość
no patrz niby nie gnijesz na forum cały dzień a jestes niemal w każdym temacie :)

Gość gość
Jest na kazdym temacie? A skad wiesz? Czyzbys tez gnila na forach?

a to ciekawe, że jestem na niemal każdym temacie :) Pewnie tak samo jak piszę o tym, że chcę wziąć ślub i że jestem samotną matką. Już naprawdę nie wiecie co napisać. Jedno tylko chciałam sprostować- nie atakuję, nie dokuczam i nie nabijam się z kobiet karmiących mlekiem modyfikowanym.

Wy naprawde jestescie doroslymi kobietami? Czy tylko takie udajecie? Bo ta dyskusja przypomina przepychanke 5-latkow w piaskownicy.

Gość gościowaa
Widzicie, niż ponad 2 mce temunapisałam że olaboga to sucz jakich mało i te ra się to wszystko potwierdza! Zwolennicxks przy niej to królowa mądrości

Gość gość
Jedna ofiara Marika im się znudziła to musiały teraz przerzucić sie na kogoś innego na tym forum bo nie miałyby co robic idiotki jedna z drugą żal