Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem 3 lata na wychowawczym

Polecane posty

Gość gość

Jestem 3 lata na urlopie wychowawczym i zastanawiam sie dlaczego tak wiele osob dziwi sie ze lubie zajmować sie dzieckiem i domem? Czy to takie dziwne ze w dzisiejszych czasach kobieta lubi byc w domu ?

Gość gość jakiego jeszcze nie było
Dla mnie to normalna kolej rzeczy, ze swoim synem byłam w domu 3,5 roku, jeśli będe miała drugie to tez tyle będe :D

Gość Calineczkaaaa35lat
Ja tez jestem już 3 lata w domu z córką . Mała od września idzie do przedszkola a ja biorę jeszcze pól roku bezpłatnego urlopu :) Lubie spędzać czas z moim dzieckiem i staram sie cieszyć każdym dniem bo wiecej dzieci nie będę juz miała .

Gość gość
a czemu ma to ludzi nie dziwić? ludzie są różni, część to dziwi, część nie. Mnie np. dziwi, za bardzo będzie mnie ciągnęło do pracy, do znajomych, ogólnie do ludzi i do świata, żeby siedzieć w domu, wydaje mi się to dziwne że ktoś z własnego wyboru się zamyka w domu i tyle

Gość gość
do gość To ze ty siedziałbyś z dzieckiem w domu 24 na dobę to nie znaczy ze kazda matka tak ma . Ja wychodzę z dziećmi na spacery,na basen , wycieczki rowerowe do lasu czy nad jezioro ,do teatru na przedstawienia dla dzieci itp .

Gość gość
a macie gdzie wracac po tym wychowawczym? gdzie pracowalyscie ?