Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zasłanianie tyłka w trakcie klapsów

Polecane posty

Gość gość

Czy wasze dzieci próbują zasłaniać tyłek,jak dajecie im klapsy.Jak skłaniacie je do tego przyjęły karę spokojnie.

Gość gość
Dawałam klapsy w okresie buntu dwulatka. BARDZO TEGO ŻAŁUJĘ moje dziecko wyrosło na kochanego, radosnego, inteligentnego i dość grzecznego ośmiolatka, a jak sobie pomyślę, że dostawał klapsy (malo i rzadko ale jednak) kiedy mial te 2-2 i pół lat i nie rozumial że robi coś złEgo, niedobrego .. :O mam okropne wyrzuty sumienia czasem. NIE BIJ DZIECKA

Gość gość
p*****lnij sie sama w tylek, albo wystaw go sama dla kogos kto lubi bic!!!

Gość gość
durne prowo

Gość Tasmanska
taaa jasne, weź przemow dziecku, aby przyjal serie piekącch razow na spokojnie, hahahaha, śnisz,bujasz w obłokach , czy co? Zaslanianie to normalny odruch :D Ja zaslanialam i to jak hahahaha

Gość gość
Mój siada,bo wie,że nigdzie indziej nie dostanie :P

Gość gość
Pieprzone pizdy znecajace się nad dziecmi. Kurwa kolejne wasniewskie szmaty!

Gość gość
a podnosisz go jak usiadł

Gość gość
Nie,nie podnoszę....rzadko dostanie,jak już rzeczywiście żadne argumenty nie trafiają...Już sam fakt,że się podniosę do niego dość zamaszyście,wystarczy,żeby zrozumiał,że miarka się skończyła i jest spokój...Nie! Nie znęcam się nad dzieckiem,IDIOTKO!

Gość Tasmanska
jasne , klapsy w tylek to znęcanie się nad dzieckiem, sratatataa No chyba ze dostaje w doope za byle co , typu uplamienie ciucha soczkiem, brzydka pogoda na dworze, czy tego typu bzdeta ,to masz racje

Gość gość
pieknie. to moze ty sie nadstaw komus do bicia, o wiele silnijszemu od ciebie?

Gość Tasmanska
noo jakbym komus kopa sprzedała w kolejce przy kasie ,bo mam zly humor tak jak to widziałam w wydaniu głupiego 5 latka,to myślisz żebym nie zarobiła w skore ? i to nie kapsa ale zapewne w łeb i slusznie

Gość gość
a jakie dziecko nie zasłania? ja nie znam takiego Zanim reka pacnie w tylek już dziecka lapka na swojej pupie lezy, wiec czyli znak ,ze pojęło co się stanie

Gość gość
Dlaczego bieszczadzkie dziecko?

Gość gość
Taśmanska, wybacz uwagę, ale masz coś z głową. Pojawiasz się w każdym temacie o biciu i karaniu, i wygłaszasz swoje metody wychowawcze, które niby mają taki zbawienny wpływ. Pisałaś że ciebie ojciec bił - jesteś przykładem jak agresja powoduje agresje. Kobieto, idź pobiegaj, wylądujesz energie w pożyteczny sposób, nie będziesz musiała wyładowywać jej na słabszych.

Gość Tasmanska
Klapsy w udko są bardziej skuteczne i bezpieczne, po pierwsze nie ma ryzyka obicia nerek tak jak mierząc w tyłek ,ręka 3 cm wyżej i może byc nieszczęście bo w nerke niechcący można trafić jak dziecko się szamocze, , a po drugie klapsy w uda bardziej bola, o wiele bardziej i dłużej szczypią :D

Gość Tasmanska
Mama tez mnie bila, nie tylko ojciec . Jak się należało i zasłużyłam to było po doopsku i spoko. Krzywdy nie zrobili, danie w tylek ,czy jak się zasłaniałam po udach nie lamalo kosci ,ani nie miażdżyło narzadow wewnętrznych A ja dziecka nie bije , w ogole, nawet reki nie podnoszę ,tak wiec twoje teorie wyładowywania się na słabszych może sa trafne ,ale nie w stosunku do mnie

Gość gość
tasmanska, idz sie lecz!

Gość Tasmanska
z jakiego by to powodu mam się leczyc? Nie wspominałaś nigdy swojego dzieciństwa ,czy to na forum ,czy w towarzystwie w gościach ? jeny jakas ty pruderyjna

Gość gość
Tasmanska a po ty tu siedzisz jak nie masz dzieci?

Gość Tasmanska
bo ja na kafe jestem przeważnie w innym dziale, a ze na główną wyskakują nie raz tematy z macierzyństwa to dopiero po fakcie napisanego postu zerkam co to za dział Ja odpowiadam na tematy na głównej wyświetlające się, po jakimś czasie dopiero zerkne co to za dział

Gość gość
ludzie którzy biją dzieci to chamy nic więcej . Szkoda pisać nie rozumiecie że bicie dzieci to coś złego??

Gość gość
ja jak zasłaniałam to miałam związywane ręce

Gość gość
żeby wam ktoś tak ładnie odpłacił za bicie dzieci chamy! Klapy to sobie po pysku strzelajcie !

Gość gość
Taśmamska, nie bije dzieci bo ma tylko pasierbice a ojciec dziewczynki na to nie pozwala. I rodzice zrobili ci krzywdę, pokazali że w przypadku własnej bezsilności możesz wyżyć się na słabszym. Szkoda że do nauki Cię nie przymusili bo twoje wypociny są zazwyczaj bardzo niezrozumiale.

Gość gość
Bicie dzieci, pomijając, że szkodliwe dla nich, jest w Polsce nielegalne. Polecam się zapoznać z prawem.

Gość gość
Ja dostawalam od ojca kiedy bylam dzieckiem. Kiedy mialam lat chyba 15 ojciec uderzyl mnie w twarz z tzw liścia. Wiecie co zrobilam? Oddalam. Byl w szoku wiec zapytalam czy bolalo. Od tego czasu nie podniosl reki. Ja moim dzieciom nigdy nawet klapsa nie dalam, bo uważam ze tylko slabi emocjonalnie ludzie, osoby o niskim poczuciu wartości są sklonne do tego żeby uderzyć male, bezbronne dziecko. Wole tlumaczyc po sto razy i pochwalić kiedy dziecko zrozumie, a kiedy czuje ze nerwy są na wyczerpaniu wole wyjść na chwile niż karać cielesnie dziecko.

Gość Tasmamska
To chyba powinnaś się cieszyc ,ze ojciec nie pozwala klapsa dawać i dziecko jest to wypust bezklapsowy? no przecież jesteś za tym, wiec co się burzysz w tym temacie? Ten totalny bezklapsowiec sam się wyżywa na mnie, kopie mnie w krzesło, dokucza, robi mi na zlosc i nawet jeszcze na wycieczki jeździ . Ot typowe dziecko wychowane bez ani jednego klapsa od taty za niegrzeczne zachowanie Tak się właśnie dzieci zazwyczaj zachowują gdy nie boją się dorosłych, a ona się nie boi nic a nic, w przeciwnym razie jakby się bała to nie pozwalała by sobie na tyle ,na ile sobie pozwala dotychczas ,bo wie ze klapa nie dostanie . Ja jedynie co mogę to zaciskac zęby i jakos to wytrzymywać i tyle .Ona jak ma zły dzień to się wyżywa na mnie, mimo że dziecko nie bite w ogóle .Ja bita za kare się nie wyżywam na nikim ,potrafie się powstrzymać , ona nie

Gość gość
Ja nigdy nie dostalam od rodziców klapsa i jakoś nie bylam zlosliwym, rozwydrzonym czy nieznosnym dzieckiem. Wlasnie przez to, ze rodzice zamiast bic rozmawiali i tlumaczyli czulam się traktowana powaznie. Mialam do rodziców szacunek i nie musialam się ich bac, przez to mialam z nimi cudowny kontakt, moglam przyjść do nich z każdym problemem i nie balam się przyznać kiedy cos przeskrobalam.

Gość gość
Taśmanska, jesteś zbyt głupia żeby to zrozumieć. Nie będę znizac się do twoje poziomu, bo pokonasz mnie doświadczeniem.