Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poprzez tzw sponsoring mozna poznac partnera zyciowego?

Polecane posty

Gość gość

i stworzyc szczesliwy zwiazek?

Gość gość
Mała szansa, sama pomyśl, jaki związek możesz stworzyć z ru\chaczem, który nie szanuje kobiet, traktuje je jak wory na sp\ermę, dziury do ru\chania i im za to płaci żeby dawały mu doopę? Taki gościu jest mega prymitywny i niezdolny do miłości ani trwałych uczuć z kobietą. On myśli kootasem. A na kobiety patrzy jak na towar, przedmiot, jak na dziurę do pukania. I jak ty sobie wyobrażasz z takim trwały związek, to nielogiczne :)

Gość gość
chodzi o kobiety czy facetów?

Gość gość
można, to zależy od tego jak bardzo się do siebie zbliżycie i czy oprócz sexu wytworzy się między wami więź oparta na wspólnych zainteresowaniach, postrzeganiu świata etc. To niezwykłe ale właśnie taki sposób poznałam mojego męża. Jesteśmy razem ponad ponad 10 lat :)

Gość gość
O k*******a hahaha to twój mąż ??? Haha a ty d****** haha. Ale dno. Wesoło tu. I macie dzieci ?? Haha

Gość gość
nie jestem dziwką, nigdy nie byłam a twoje podejście do tematu widać nie jest zbyt dojrzałe Jestem dorosłą kobietą i nie będę z tobą prowadziła konwersacji w takim tonie :)

Gość gość
płacił ci za seks, czyli byłas dzivvką więc chyba nie wiesz o czym mówisz kobieto?!

Gość gość
tzn ona byla ukrainka czy rosjanka ;) poznal ja w agnecji czy gdzies zakochal sie w niej oswiadczyl i powiedzial ze ja z tego wyciagnie no tak ona byla d***** bo brala za kase sex nie wstydz sie tego powiedziec

Gość gość
nie płacił mi za seks tylko za wspólne spędzanie czasu. Nie pochodzę z zamożnej rodziny więc co mam ci powiedzieć, byłam pełnoletnia i z perspektywy czasu nie żałuję, pokochał mnie. To przystojny i bardzo hojny mężczyzna a sexu sama z nim chciałam :)

Gość gość
w kazdym razie mialem niezla polewe z moim kumplem jak mi to opowiadal :) zawsz sie smial ze na wyslizganych sankach zajedziesz dalej jak sie go pytalem jaka lepsza dziewica czy doswiadczona

Gość gość
Chojny hahaha ona jest na wyższym poziomie hahaa

Gość gość
Mała szansa, sama pomyśl, jaki związek możesz stworzyć z ruchaczem x Raczej pomyśl jaki frajer zwiąże się z dziwką?

Gość gość
d***** maja lepiej niz inne

Gość gość
Tylko prawdziwy mężczyzna płaci kobiecie za seks