Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Omg, dzisiaj obsługiwał mnie taki przystojny holender.

Polecane posty

Gość gość

Potrzebowałam kupić router do internetu, poprosiłam o pomoc sprzedawczynię. Pani powiedziała, że ona nie jest z tego działu i zawołała tego gościa. Boże, cóż to za przystojniak. Opowiadał mi o tych routerach a ja się tylko patrzyłam na niego i podziwiałam idealną twarz i posturę. Potem odwrócił się i schylił po pudełko a moim oczom ukazał się cudny, męski tyłeczek:P Coś czuję, że jutro też wybiorę się do tego sklepu!!!!

Gość gość
holendrzy nie są przystojni

Gość gość
Ten był!:) Normalnie to też gustuję w innym typie facetów ale gdybyś tego zobaczyła to naprawdę by ci się spodobał. Młody bóg!!! Ruchałabym, oj ruchała:P

Gość gość
widzę codziennie te kwadratowe gęby, bo niestety tu mieszkam, wolę Polaków ;)

Gość gość
do jakiego aktora był podobny ?

Gość gość
Zaraz się zacznie wojna... Zarówno wśród Holendrów jak i Polaków zdarzają się przystojne jednostki.:D

Gość gość
Ja też tutaj mieszkam od niedawna!:) Fakt, że faceci nie powalają urodą ale ten był wyjatkiem Miał ładnie zarysowaną szczękę, jasną skórę (ale nie bladą jak ściana), ciemnoblond włosy, szare oczy z oprawą w kolorze włosów i ciemnymi rzęsami, piękne usta, super figurę i ogólnie był jak grecki bóg. Jutro idę do tego sklepu raz jeszcze! Nie wiem do jakiego aktora go porównac

Gość gość
dla holendrow polacy sa podludzmi, gardza nimi, a faceci traktuja polki jako atrakcyjne wory na sperme

Gość gość
no już bez przesady, owszem nie wszyscy Holendrzy przepadają za Polakami, ale też nie wszyscy nas nienawidzą, poza tym nie ma się co dziwić niechęci, bo spora grupa naszych rodaków "ciężko"pracuje na fatalną opinię

Gość gość
jestes latwa i wyzwolona seksualnie?

Gość gość
ci polacy przynajmniej uczciwie pracuja, a raczej haruja, a tacy muzulmanie ciagna od panstwa ile sie da, ale zaden holender slowa na nich nie powie, bo to bylby rasizm, po polaczkach mozna za to jezdzic. I tak, 90% holendrow nami gardzi, ale wiekszosc ci tego w twarz nie powie, chyba nie uwierzylas w ich "szczere" usmiechy?

Gość autorkaaa
Dokładnie dajcie sobie spokój z tymi komentarzami jak to nas za granicą nie znoszą. Często mamy kiepską opinię bo wielu naszych rodaków potrafi zrobić straszny wstyd. Ale to nie oznacza, że mnie w sklepie nie obsłużą. Sama przyjechałam do Holandii na studia żeby pobyć w nowym otoczeniu, poznać ludzi, usamodzielnić się, w Polsce niczego mi nie brakowało. Pochodzę z normalnej rodziny, mam wykształconych rodziców, dużo podróżujemy, mówię bardzo dobrze po angielsku i nie odbiegam od obcokrajowców pod żadnym względem więc nie mam się czego wstydzic. Pożartować sobie przecież każdy może, holender był nieziemsko przystojny ale czy to od razu oznacza, że jestem puszczalska?!? LUDZIE, BŁAGAM WAS:PPPP

Gość gość
słuchaj, nie pałam miłością do tego narodu, wiem jacy byli 15 lat temu dla nas i widzę ogromną zmianę na minus niestety, ale jak napisałam wcześniej, po części jest to ogromna zasługa Polaków, którzy potrafią zachowywać się skandalicznie, czym wystawiają nam wszystkim świadectwo

Gość gość
chcesz wierzyc, ze na wiesc, ze jestes polka ludzie nie zmieniaja do ciebie stosunku, to wierz sobie w to🖐️

Gość autorkaaa
Wiesz co, zawsze ktoś cos sobie o mnie może pomyśleć. Trudno się mówi. Mam wielu przyjaciół. Dużo podróżowałam od dzieciństwa z rodzicami. Zwiedziliśmy całą europę, byłam w dubaju, stanach, sydney... Wszędzie poznawałam nowych ludzi i jakoś nikt mnie nie dyskryminował przez moje pochodzenie! Myślę, że to juz jest przesada o tych stereotypach. Ja i moja rodzina jesteśmy zadbani, wiemy jak się zachować w towarzystwie, mamy o czym porozmawiać, biegle mówimy po angielsku więc czemu mam się wstydzić tego, że jestem polką... Urodziłam się w takim kraju i uważam, że jest piękny. Mam świadomość, że wielu polaków potrafi naprawdę napsuć opinię ale cóż na to poradzić. Ja odpowiadam za siebie i nigdy nie czułam się gorsza od innych mówiąc, że jestem z polski:) Pozdrawiam Was:)

Gość gość
na szczęście obracam się w gronie sympatycznych ludzi z innych krajów, niż Holandia, więc mam w głębokim poważaniu co o mnie myślą Holendrzy, ale dodam że sąsiedzi codziennie miło ze mną rozmawiają, mimo że wiedzą skąd jestem i to oni mnie zaczepiają, nie odwrotnie, poza tym nie było zamysłem Autorki ubolewanie nad tym jak to nas w Nl nienawidzą, jak Ci tak źle, to po co tu siedzisz?

Gość gość
Już się tak nie stresuj, wyłażą po prostu polskie kompleksy Zauważyłam że wciąż wielu Polaków je ma

Gość autorkaaa
Mówicie o mnie?!? Ja nie mam żadnych kompleksów i cieszę się , że mieszkam w holandii. Przeprowadziłam się tutaj z własnej nieprzymuszonej woli na studia:P