Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zatrudnie na stanowisku dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

zatrudnie dziewczyne plci zenskiej na stanowisku moja dziewczyna oferta: - istota plci meskiej w wieku 20 lat, wyglad okolo 7 punktow na 10 - student mobilny geograficznie ze stala praca na caly etat (placa 1700) - niedlugo prawo jazdy (wada dla dziewczyny to brak zamilowan do szybkiej jazdy) - brak zainteresowania papierosami i alkoholem, ale inne nalogi mam tj. slodycze i kawa - brak doswiadczenia w zwiazkach - uposledzenie spoleczne w stopniu lekkim (co wiaze sie z mala liczba znajomych, brak kolezanek czy przyjaciolek), zastepowane komunikatywnoscia w zyciu zawodowym wymagania: jestes mila dziewczyna, zwlaszcza taka ktora mysli ze i tak sie nie uda i ze nikt Cie nie chce;) (slodkie) wtedy tym bardziej oferta jest dla Ciebie:) wynagrodzenie i perspektywy: duzo przytulania, wspolne spedzanie czasu, rzeczy przydatne w zyciu (takie ktore sa w zasiegu studenta zarabiajacego 1700/miesiac) mozliwosc awansu na narzeczona, zone gg: 51423927 zadna aplikacja nie bedzie bez odpowiedzi:)

Gość gość
po co mi taki nieudacznik, moj chlopak zarabia 4500, więc weź sie nie osmieszaj nieudaczniku :D

Gość gość
odpowiedz na post 1: tak sobie napisalem:) odpowiedz na post 2: dlatego od razu pisze oferte, osoby oczekujace 4500 albo wiecej od razu wiedza ze poki co nie ma sensu:)

Gość gość
Chcesz kupić dziewczynę? :( To smutne. Spróbuj może poderwać? Nawet przez internet - tak łatwiej się otworzyć. Czemu wolisz prostytutkę od szczerze Tobą zainteresowanej?

Gość gość
wg mnie to jest normalne ze chlopak dziewczynie kupuje cos co jej sie przyda w zyciu, i tak samo w druga strone:)

Gość gość
No może i normalne, ale nie powinien na wstępie głośno krzyczeć, że warto z nim być, bo będzie kupował :P

Gość gość
a chcesz sie zatrudnic u mnie na stanowisko konsultant ds. personalnych? :)

Gość gość
W ogóle to wybacz, trochę tak bardziej skojarzył mi się ten wpis z ofertami typu: będę Toją partnerką za opłatę taką a taką, warunki są takie a takie. Bo widziałam takie oferty. Teraz już widzę, że to zupełnie inna. ;) Wybacz, źle oceniłam. :)

Gość gość
A co? Myślisz, że ze sprawami personalnymi gorzej już nie będzie i chcesz mnie zatrudnić żeby się przekonać czy to prawda? :P

Gość gość
bo lubie rozmawiac z ludzmi i poznawac rozne punkty widzenia :) a negatywna krytyka chociaz nie jest fajna to pomocna. Twoje opinie na pewno moga byc przydatne:)

Gość gość
dobra chce Cie zatrudnic zeby sie przekonac, dawaj;p

Gość gość
Nie wiem, bo zauważyłam, że mam dość inny punkt widzenia od wielu osób, z którymi rozmawiam. Więc moje rady mogą bardziej odnosić się do mnie niż do ogółu kobiet. Więc po co ja się w ogóle odzywam? :D Wydajesz się być sympatyczny, czemu oceniasz się mianem upośledzonego w st. lekkim społecznie?

nie jestem zainteresowana (mam meza), ale zycze Ci powodenia w poszukiwaniu. kada metoda jest dobra. znam wiele osob samotnych, ktore po prostu nie umieja oderwac kogos, a sa wartosciowe

Gość gość
skoro odnosza sie do Ciebie i masz inny punkt widzenia to tym bardziej Twoje rady moga byc fajne:) w lekkim stopniu uposledzony bo przez internet mi sie latwo rozmawia, a na zywo jestem niesmialy. Nie dotyczy stanowiska na ktorym pracuje, tam niesmialosc by nie przeszla, ale kontakty zawodowe i towarzyskie to co innego:) Ty tez wydajesz sie sympatyczna, dzieki.

Gość gość
Zawstydziłeś się moim komplementem (pooowiedz, że tak)? :P

Gość gość
tak, skad wiesz?:)

Gość gość
Jestem wróżką. Ale niestety, nie mogę więcej nic zdradzić. :) Ja bym tu nie szukała, tu jest dużo dziwnych ludzi. Poczytaj więcej tematów. Oni tu są często tacy chamscy i dziwni. :(

Gość gość
ale można dać ogłoszenie i później zweryfikować czy ktoś nie jest chamski:) dwie powyższe wypowiedzi to Ty wróżkowa tajemnicza dziewczyno?:) no i gdzie to znalazlas napisz

Gość gość
Ja, tylko ja tu piszę do Ciebie :( A szkoda, bo dobrze Ci życzę. No na youtube znalazłam. Jakaś piosenka mi leciała i jedna, króciutka nutka przypomniała mi ten utwór, to musiałam odnaleźć :D Co takiego jest w pracy, czego nie ma prywatnie, że tam umiesz a tak to nie z ludźmi?

Gość gość
no to super, bardzo mi miło:) ja Tobie też dobrze życzę;p a muzyka mi się jakoś podoba:) napisz na gg to Ci napiszę albo przyjdź tutaj za 15 minut to też napiszę:)

Gość gość
A co mi napiszesz? Tylko że ja nie jestem kandydatką. Nie szukam nikogo jak i sama się nie bardzo nadają dla kogoś. ;)

Gość gość
A już wiem, co mi masz napisać :D Troszku nieogarnięta jestem. Ale postaram się ogarnąć. :)

Gość gość
dobra to napisz czemu nie za bardzo sie nadajesz:) a nieogarniecie jest fajne. Jestem kierownikiem zmiany w zakladzie pracy fizycznej, i zeby osiagnac wymagany wynik to zdecydowanie nie mozna byc niesmialym;p

Gość gość
Bo się nie nadaję no :D Poza brakiem zalet wizualnych, to jestem nieco zamknięta w sobie (przecież widać! :D ), nieufna, sparzona na kimś, wrednawa, o bardzo trudnym charakterze. Czyli jak musisz to śmiały jesteś. Czyli musisz chcieć :P

Gość gość
wczoraj mi wszystko oznaczalo jako spam a Ty jeszcze jestes?:)