Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz idę na randkę z bardzo ładnym panem

Polecane posty

Gość gość

Cieszę się, bo ostatnio miałam ciężki okres i wpadałam w depresję.

Gość gość
Powiedział, że wymyślił dla nas coś specjalnego... Mam zarezerwować całą noc. On jest naprawdę przystojny, chociaż wydaje mi się że trochę nudziarz bo pracuje w banku. Na ostatniej domówce u mojej siostry zaczęliśmy ze sobą rozmawiac, zapomniałam całkiem o nim aż tu nagle dowiaduję się, że zostałam zaproszona na randkę. Co mi tam, wyrwę się z domu:P

Gość gość
🌻 to że pracuje w banku nie musi oznaczać że nudny ;) możesz się miło rozczarować

Gość gość
a jak wygląda ? :)

Gość gość
Własnie całkiem spoko:) Ma około 185 cm (dla mnie idealnie bo ja mam 167cm więc za wysokich nie lubię), szczupły ale wysportowany bo trenuje amatorsko piłkę nożną (są w drużynie razem z moim kuzynem, oczywiście hobbystycznie), ciemne oczy, oprawa oczu ale włosy takie w typowo polskim kolorze blondu.... Według mnie naprawdę przystojny chłopak, chociaż wiadomo gusta są różne:) Na domówce nam się całkiem miło rozmawiało chociaż był odrobinę stremowany i strasznie zachowawczo mówił ale zobaczymy czy mnie czymś zaskoczy:PPP Trzymajcie kciuki, ja zaraz wychodzę Umalowałam się lekko, ubrałam się i odzyłam haha:P

Gość Zaradny gość
Ciężki okres mówisz? :) Ciesz się bo po randce pewnie go nie będzie :D