Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój byly facet spotyka się z moją przyjaciółką

Polecane posty

Gość gość
przyjaznic? :D:D: i co jesxcze?? wysluchiwac moze opdowiezsci jaki to maja piekny sex..itd itp..no pleas-jaja chyba sobie robisz!

no ale przecież suka też miała dobry, teraz ma po prostu inna suka co w tym złe... ja pierdolę, dobra, nie chce mi się, wykończyłaś mnie swoją durnotą, kurwa, ludzie związkowi są jebnięci, szkoda na to mojego cennego czasu

więc chodzi tylko o to, że nie ma Ci już kto zwilżyć? tylko jej zwilża i tylko dlatego się z nią nie przyjaźnisz:D:D:D:D:D

Gość gość
a ty lesba czy jak?? zanim cos pierdolniesz durnego przemysl,bo my z tym co daja dupy facetom..wiesz. i lata nam nam jaki ma sex i z kim..tego sei niechce sluchac-tym bardziej od kogos kogo sie kochalo,ale widze ze ty niewiele wiezs o tym :P a zwilzyc to nie problem! i powinnas to wiedziec jak kazda kobieta! :P

Gość brokeninside87
czemu lesba?:O i co będziesz teraz za nią krzyczeć: oddawaj mi mojego K****A?:D:D:D:D:D:D:D nie używaj słowa miłosć do G****A jakim jest związek gdybyś go kochała to byś się cieszyła, że ma teraz zapewne lepszą od Ciebie kobietę a Ty po prostu straciłaś irygatora