Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona po wizycie

Wizyta u lekarza. Czy to normalne?

Polecane posty

Byłam wczoraj u lekarza w przychodni, bo po powrocie z nad morza wyskoczyły mi jakieś dziwne plamki na skórze. Lekarz najpierw obejrzał mi ręce a potem zapytał czy gdzieś jeszcze mam te plamy. Powiedziałam, że na całym ciele a on na to ,,w takim razie proszę się rozebrać''. Zdjęłam tylko spodnie i bluzkę, a on pyta ,,na pośladkach i pod brzuchem nie ma?'' i się uśmiecha. Powiedziałam zgodnie z prawdą, że są a on mi mówi ,,proszę zdjąć bieliznę''. Wkurzyłam się i zapytałam czy to konieczne, przecież chodzi tylko o skierowanie do dermatologa. A on, że nie może tak po prostu wydać skierowania, zresztą z dermatologii też robił specjalizację. Rozebrałam się bo sama poczułam się głupio, baba 28 lat i się wstydzi rozebrać przed lekarzem. ;) Oglądał mnie jakąś minutę a jak zbliżył się do cipki to na chwilę rozchylił wargi i powiedział ,,spokojnie choroba weneryczna to to nie jest'' i znów się zaśmiał. Niby nic, ale po wyjściu z gabinetu czułam się totalnie upokorzona. Byłam już u niego wcześniej parę razy jak nie było mojej lekarki z różnymi przeziębieniami i wydawał się wtedy taki oficjalny. Nie wiem co o tym myśleć, czy zwyczajne skierowanie dopuszcza coś takiego. Rozmawiałam już z koleżanką na ten temat, też kiedyś była po skierowanie do dermatologa i lekarz jej wypisał od ręki.

Dodam ze cipy nie myłam od tygodnia i strasznie jebała ale dla lekarza to sie chyba nie liczy?

Gość Twój były już lekarz
Ty brudasko, bylem bardziej zniesmaczony od ciebie czując ten smród! I nie obrabiaj mi tyłka na forum!

Gość gość
przecież do dermatologa nie potrzeba skierowania idiotko 0/10

Debilne podszywy. Przed każdą wizytą u lekarza biorę kąpiel, ale nie dlatego że zakładam że będę rozebrana do rosołu.

Lubię pasztet :(

,,przecież do dermatologa nie potrzeba skierowania idiotko 0/10 '' Nawet nie wiedziałam, że tak jest ale jeśli jest tak jak mówisz to tym bardziej podejrzane się to staje. Facet dał mi skierowanie z jakimiś bazgrołami. Jak pójdę do dermatologa to wypytam.

Gość gość
Nie trzeba skierowania lekarz chcial sobie popatrzec pewnie czemu od idiotek dziewczynę wyzywacie? Nie każdy musi wiedzieć, tak?

Gość gość
Bo niemądra jesteś. Powinnaś powiedzieć, że bardzo przepraszam, ale tam będzie zaglądał tylko ginekolog

Jesus Christ, nie mam czasu czytać wszystkich obwieszczeń i przepisów dotyczących służby zdrowia. ;) Wykonuję inny zawód i i idąc do lekarza liczę na to że zachowa się profesjonalnie. Ten się raczej nie zachował i dziękuję za wpisy, które mi to uświadomiły. Na pewno już do niego nie pójdę. Zgłaszać jego zachowania gdziekolwiek nie mam zamiaru, popatrzył sobie zboczek, podotykał przez chwilę i tyle z tego ma. Na przyszłość będę już wiedziała że lekarza trzeba pytać jakim prawem każe ci się całkiem rozebrać przy badaniu. Mam tylko nadzieję, że dermatolog jest chociaż normalny bo to też facet. ;)