Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłam na tym że przestałam być nieśmiała

Polecane posty

Gość gość

Tak przynajmniej uważa mój były chłopak, z którym nadal mam kontakt. Twierdzi, że kiedyś miałam więcej swego świata, przez co byłam bardziej tajemnicza, a przez to znacznie pociągająca niż teraz.

Gość gość
Pierdolenie o Szopenie. Pewnie jest zazdrosny. Poza tym pewnie źle się czułaś ze swoją nieśmiałością, więc teraz jest ok. Chyba, że jako odwagę definiujecie pierdolenie się po kątach, no to rzeczywiście... Jak nie to wszystko w najlepszym porządku.

Gość gość
Właśnie, że nie. Po prostu nabrałam pewności siebie i stałam się bardziej otwarta i rozmowna. Kiedyś nie mówiłam wiele o sobie, obecnie z kolei nie wstydzę się swoich poglądów, upodobań i uczuć. Jeśli coś mnie wkurza, to mówię to otwarcie, co kiedyś było nie do pomyślenia.

Gość gość
No to teraz jesteś o wiele fajniejsza. Ludzie często mylą niby tajemniczość z tym, że niektórzy po prostu nie mają za wiele do powiedzenia.

Gość gość
ludzie czy Ty :D

Gość gość
On sądzi inaczej. Nieważne, że otoczenie mnie lubi teraz bardziej niż wcześniej. Dla niego najfajniejsza byłam wtedy, gdy byłam cicha i małomówna.

Gość gość
ja lubię gadac i nadawac , ale milknę wówczas kiedy ujrzę .. jednego nikczemnika :P

Co to jest nieśmiałość? Są ludzie nieśmiali którzy pokazują genitalia swoim partnerom, a gdzie indziej są nieśmiali - to nie nieśmiałość. Prawdziwa nieśmiałość ma 24 karaty, inna to nędzne domieszki.

Gość tajemnica buuuu
a niby po co mieć wiele do powiedzenia?

Gość pomaranczlala
Najwyraźniej ma kompleksy i boi się okazać teraz "gorszy" od Ciebie. Chciał z Tobą być tak długo, jak długo mógł się Tobą "opiekować". Teraz, jak sama dajesz sobie radę, ma idiotyczne pretensje. :D Olej gościa.