Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest pociągającego w pięćdziesięciolatku

Polecane posty

Gość gość

czy uważacie,ze sa dobrzy w łóżku, mam dylemat,gdyż poznałam takiego o sama jestem 23 lata młodsza...

Gość gość
zadajesz te pytania chyba już od roku , ja piertole :O

Gość gość
od roku? tzn, średnio jestem na kafeterii raz na miesiąc czasami dwa miesiące, gdy się bardzo nudzę... także wspolczuje jeśli od roku widzisz te pytania ...omg

Gość gość
Bierz nawet się nie zastanawiaj.Glupie p***y zazdrosne które zaczną tu za chwile bzdury wypisywać olej

Gość gość
Ktoś ma rację. Olej zazdrośnice. Bierz tego starego grzyba, niech dmucha wszystkie dziury twe.

Gość gość
ku/rwa weź mu tepa gnido obciągnij i wyśsij wora z pomlaskiem aż uslinisz sonie ryja skoro cie tak jara ale przestań zadawać ciągle te pytanie , w poniedziałek był topik i kilkaset wpisów tweraz znowu zaczynasz węź mu wyliż rowa włochatego i zjedz resztki papieru toaletowego jakie tam ma zrulowane i zaśnij zaspokojona ku/rwo je/ba/na i spiertalaj

Gość gość
Gość 23:40 zlałam się z twojego komentarza xD i popieram!!!

Gość gość
to proszę podaj link chętnie poczytam te kilkaset komentarzy, druga sprawa pozdrawiam zawzięte zawistne paszteciary czyli- was właśnie robaczki :) ;)

Gość gość
własnie chce wiedzieć czy może być cokolwiek w takim facecie-czy to ze mną jest coś nie tak...

Gość gość
ooo pierwsza normalna odpowiedz-taka ludzka, neutralna, bez zawziecia- bo te, które tutaj atakowały mnie pewnie w ogóle nie miały kochanków ;)

Gość gość
prawdopodobnie nikt jak on Cię zrozumie, porozmawiasz z nim o wszystkim, będzie Cię kochał i szanował naprawdę, spokojny , opanowany, wiele przeszedł

Gość gość
Ja w ogóle się nie interesuję takimi facetami. Mój tata ma 52 lata i rozumiem, że może być atrakcyjny dla pań w swoim wieku, a taki trenujący facet to może nawet i dla powiedzmy 35 latki, ale dla 23 latki? Ja bym nie miała ochoty na takiego, więc nie miałby okazji wykazać się umiejętnościami, ale jak ty jesteś chętna, to czemu nie? Sprawdź czy dobry kochanek czy raczej dziadek.

Gość gość
nie mam 23 lat,tylko on jest 23 lata starszy

Gość gość
to maż lepiej bo ja mam 22 lata i polecę na 60 latka

Gość gość
tzn kiedy polecisz? :p

Gość gość
nie mam odwagi ale obawiam się że jak sobie takiego nie znajdę to nie zainteresuję się młodszym bo zawsze będzie mnie ciągło :( Nigdy nie miałam chłopaka